29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 08.11.2022 10:39 | Son Güncelleme: 08.11.2022 12:20

People dergisi 2022 yılının yaşayan en seksi erkeği olarak Chris Evans'ı seçti

People Dergisi her yıl olduğu gibi bu yıl da yaşayan en seksi erkeği seçti. Bu yıl en seksi erkek Kaptan Amerika yıldızı Chris Evans oldu. Oyuncu bu sonuca annesinin çok sevineceğini söyledi
People dergisi 2022 yılının yaşayan en seksi erkeği olarak Chris Evans'ı seçti

Kaptan Amerika serisi ile yıldızı parlayan oyuncu Chris Evans People Dergisi tarafından yaşayan en seksi erkek seçildi. People'nin seçim sonucu, Stephen Colbert'in gece şovunda ve derginin web sitesinde açıklandı. 

"Annem çok mutlu olacak"

41 yaşındaki Chris Evans, People dergisinin son sayısındaki röportajında, adaylar arasına dahil edildiği için bile kendini şanslı hissettiğini belirterek, “Annem çok mutlu olacak. Yaptığım her şeyle gurur duyuyor ama bu onun gerçekten övünebileceği bir şey” dedi.  Neredeyse on yıldır Marvel'in genişleyen süper kahraman filmlerinde Kaptan Amerika'yı oynayan Evans, ünvanı bir başka "Avenger" olan Paul Rudd'dan alıyor.

Evans en seksi erkek seçilmesinin yakın arkadaşları tarafından espri konusu olacağını da düşünüyor. NBC'nin haberine göre, onu gıcık etmesi muhtemel kişiler arasında, önceki "yaşayan en seksi erkek" ünvanına sahip Paul Rudd, Ryan Reynolds ve Chris Hemsworth gibi isimler var. Öte yandan geçmişte bu ünvanı alan isimler arasında John Legend, Dwayne Johnson, Idris Elba, Adam Levine, Richard Gere, Channing Tatum ve David Beckham yer alıyor.

"İyi bir iş-yaşam dengesi"

People dergisi, 41 yaşındaki Evans ile Georgia'daki bir çiftlik evinde röportaj yaptı. Aktör, iyi bir iş-yaşam dengesi bulduğunu belirterek, "Şu anda kariyerimin en keyifli yanı, ayağımı gazdan çekecek kadar güvende hissetmek" dedi. Evans'ın ilk film rolü 2000'lerde The New Comers oldu. 2005 ve 2007'de vizyona giren iki Fantastic Four filminde süper kahraman Johnny Storm'u canlandırdı. Ancak 2011'de Captain America: The First Avenger ile büyük bir üne kavuştu. O zamandan beri, 10 Marvel filminde sağlıklı süper kahramanı oynadı ve 2019'da "Avengers: Endgame"de evreni kurtardıktan sonra kalkanını bıraktı.

Aile kurmak istiyor

Evans, Pixar'ın Işıkyılı filmindeki Buzz Işıkyılı karakterini seslendiren ve Nextflix'in “The Grey Man” filminde Reynolds'ı öldürmeye çalışan sadist bir suikastçıyı canlandırarak oldukça güçlü bir yıldız haline geldi. Oyuncu, People dergisine evlenmeyi ve bir aile kurmayı düşündüğünü söyledi ve “Bu kesinlikle istediğim bir şey” dedi. Yine de özel hayatı hakkında halka açık bir şekilde konuşmayı beklemediğini söyledi ekledi, "Bazı şeyleri sadece kendin için ya da sadece ailem ve arkadaşlarım için istiyorsun" dedi