03 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 11.04.2023 13:50 | Son Güncelleme: 11.04.2023 15:02

Stranger Things'in yıldız oyuncusu Millie Bobby Brown nişanlandı

Sadece 12 yaşındayken popüler bilim-kurgu dizisi Stranger Things’te rol alarak şöhret kazanan 19 yaşındaki Millie Bobby Brown, efsanevi şarkıcı Bon Jovi'nin oğlu Jake Bongiovi ile nişanlandı
Stranger Things'in yıldız oyuncusu Millie Bobby Brown nişanlandı

İzlenme rekorları kıran Stranger Things dizisinin 19 yaşındaki yıldız oyuncusu Millie Bobby Brown dün Instagram'ndan yaptığı bir paylaşım ile nişanlandığını duyurdu. Brown, iki buçuk yıldır efsanevi şarkıcı Bon Jovi'nin oğlu Jake Bongiovi ile birlikte. 

Geçen ay üstü açık bir arabanın direksiyonunda poz veren Millie, kameradan uzaklaşarak elini havaya kaldırmış ve parmağındaki belirgin pırlanta yüzüğü göstermişti. Çiftin paylaşımları uzun zamandır çıkan nişanlanma haberlerini doğrulamış oldu. Nişanlısı ile nasıl tanıştıklarını anlatan Millie, Instagram'da takipleştiklerini ve platform aracılığıyla arkadaş olduklarını açıkladı. Tek renkli bir fotoğrafla nişan yüzüğünü gösteren genç yıldız fotoğrafın altına "Seni üç yazdır seviyorum tatlım" yazdı. 20 yaşındaki Bongiovi de kendi sayfasında bir paylaşım yaparak fotoğrafın altına "Sonsuza dek" yazdı.

 

Millie Bobby Brown kimdir?

Millie Bobby Brown, 19 Şubat 2004 yılında İspanya'nın Malaga şehrinde dünyaya geldikten sonra 4 yaşındayken ailesi İngiltere'ye taşındı. 3 kardeşi olan Brown, ilk oyunculuk deneyimini 2013 yılında yaşadı. 

Millie Bobby Brown ödülleri ve adaylıkları

2016'da yılında Drama Dizisinde Kadın Oyuncu tarafından Üstün Performans dalında Screen Actors Guild Ödülü'ne ve Bir Drama Dizisinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Primetime Emmy Ödülü adaylığını aldı. 20 Nisan 2018'de Time dergisi tarafından dünyanın en etkili 100 kişisinden biri seçildi ve listeye dahil edilecek en genç kişi oldu.

20 Kasım 2018'de, UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak atandığı ve bugüne kadar ki atanan en genç elçi olduğu açıklandı Time dergisi tarafından 2017'nin ve 2018'in en etkili gençlerinden biri olarak seçildi. 2018'de The Hollywood Reporter, Brown'u Hollywood'un on sekiz yaş altı ilk otuz yıldızı arasında gösterdi.