06 Ekim 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 24.12.2022 16:34 | Son Güncelleme: 24.12.2022 16:57

Tory Lanez,  Megan Thee Stallion'ı vurmaktan suçlu bulundu

Kanadalı Rap'çi Tory Lanez, 2020 yılında yaşanan tartışma sırasında eski sevgilisi Megan Thee Stallion'u vurduğu için suçlu bulundu. Karar kesinleşirse 30 yaşındaki rap'çi 20 yıl hapis cezası alacak
Tory Lanez,  Megan Thee Stallion'ı vurmaktan suçlu bulundu

Rap'çi Tory Lanez ve hip hop yıldızı Megan Thee Stallion Temmuz 2020’de Hollywood Hills’te
Kylie Jenner'ın düzenlediği havuz partisinden çıktıktan sonra otomobilde tartışmaya başladı. Sevgilisini araçtan indiren ve hakaretlerle dans etmeye zorlayan Lanez, sokak ortasında Stallion'ı bacağından vurdu. Kamera görüntülerine rağmen hakkındaki iddiaları defalarca reddeden Lanez, dün Los Angeles mahkemesinde hakim karşısına çıktı.

1 milyon dolar rüşvet teklif etti

Duruşmada en çok ses getiren ifade ise Stallion'ın eski sevgilisinin olayı ört bas etmek için kendisine 1 milyon doyar teklif ettiğini söylemesi oldu. Bu sözler hip hop yıldızının ilk ifadesinde cama bastığını belirterek yalan söylemesini da aydınlatmış oldu. 

30 yaşındaki rap'çi; yarı otomatik ateşli silahla saldırı; bir araçta dolu ve ruhsatsız ateşli silah bulundurmak ve ateşli silahla saldırıda bulunmaktan suçlu bulundu. Cezanın infazı 27 Ocak'ta gerçekleşecek. Karar onanırsa Tory Lanes 20 yıl hapis cezası alacak.