29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 28.08.2022 09:25 | Son Güncelleme: 28.08.2022 15:39

Ünlü modacı Jacquemus hayat arkadaşı Marco Maestri ile evlendi

Fransız tasarımcı Simon Porte Jacquemus 2018'den bu yana birlikte olduğu hayat arkadaşı Marco Maestri ile Fransa'da Cap sur Charleval'da evlendi. Düğüne katılan isimler arasında Dua Lipa Amina Muaddi, Mica Arganaraz ile Tuna Kunakey vardı
Ünlü modacı Jacquemus hayat arkadaşı Marco Maestri ile evlendi

Dünyaca ünlü modacı Simon Porte Jacquemus 6 Haziran 2021'de 2018'den bu yana hayatını paylaştığı Marco Maestri ile nişanlandığını Instagram üzerinden yüzük parmağına alyans taktığını gösteren bir dizi fotoğrafla duyurmuştu.

Fotoğraf: Instagram

Çocukluğu Avignon ve Marsilya arasında geçen Jacquemus düğün için yine memleketi Güney'i seçti. Çift dün  Bouches-du-Rhône'daki Cap sur Charleval'da dünya evine girdi. Belediye binasındaki törenin ardından kutlamalar Château de Bonneval'da devam etti. Düğüne Dua Lipa Amina Muaddi, Mica Arganaraz ile Tuna Kunakey gibi isimler katıldı. 

Dua Lipa transparan elbisesiyle düğünün en dikkat çekici konuklarından biriydi (Fotoğraf: Instagram)


Tasarımı kendi kendine öğrenmiş modacı Jacquemus, Güney Fransa’nın Mallemort şehrinde dünyaya geldi. Moda dünyasına girişi Comme des Garçons’da satış danışmanlığı yaparak oldu. 2009 yılında Jacquemus’u kurup, ardından 2012 yılında Paris Fashion Week’de koleksiyonunu sergileyen en genç tasarımcılar arasına girdi. İlk başlarda kıyafetlerini daha açık ve anlaşılır bir şekilde sergilemeyi seçen Jacquemus, profesyonel modeller yerine DJ Clara gibi arkadaşlarını kullanıyordu.

Fotoğraf: Instagram

Çocukken doğup büyüdüğü yerde meyve ve sebze satan, yazları ise annesine havuç ve lavanta işinde yardım ettiğini söyleyen Jacquemus doğadan aldığı ilhamı tasarımlarına yansıtıyor. Her sezon neredeyse bir hit parçayla adından söz ettiren modacı oldukça sakin bir hayat tercih ediyor.