05 Aralık 2025, Cuma
05.12.2025 04:30

Sıla Gençoğlu’nun yasından doğan albüm

Sıla, babasının kaybıyla derinleşen duygusal dünyasını yeni albümü Kafa Yüksek Kalp Kırık’ta dinleyicileriyle paylaşıyor: “Bu albümle içten içe babama uzanıyorum.” Sıla 10 Aralık’ta kariyerinde ilk kez Bostancı Gösteri Merkezi sahnesinde olacak
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Kafa Yüksek Kalp Kırık, Sıla’nın hem kişisel yasına hem de hafıza odalarına açılan en içten albümlerinden biri olmaya aday. Albüm, babasının kaybıyla derinleşen sessizliği merkeze alarak çocukluk hatıralarıyla birlikte yeniden yazdığı bir dünya sunuyor. Albümün ilk teklisi evvel ezel, bu iç muhasebenin kapısını aralarken Sıla’nın hem söz yazarı hem anlatıcı olarak nasıl keskinleştiğini gösteriyor. Sıla, bu kişisel dönüşümünü ve yeni albümün duygusal mimarisini Oksijen’e anlattı.

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.

Alper Bahçekapılı
Alper Bahçekapılı
[email protected]