19 Nisan 2024, Cuma
09.06.2023 04:30

NASA ‘uzaylılar’ için ne dedi, dünya ne anladı?

Ana akım medyanın dahi gerçek dışı iddialarla manşetlere taşıdığı tarihi toplantıda, Dünya dışı yaşamların varlığına dair en küçük bir ima bile yapılmadı. 4 saatlik toplantı, her yıl karşılaşılan onlarca "tanımlanamayan" cismin aslında son derece "tanıdık" olduğunu ortaya koydu...

NASA ne saklıyor? Ve nerede saklıyor? Halka ne kadar bilgi veriyor? Mesela bazı görüntüleri gizlemek adına NASA TV üzerinden yapılan canlı yayınları hiç aniden kesmek zorunda kaldı mı? Açıklayamadığı uçan nesnelere ilişkin bütün kanıtları ilan etti mi? Peki ya NASA astronotlarına ne demeli? Tanımlanamayan uçan nesnelerle ilgili gördükleriyle ilgili konuşmalarına engel olan sözleşmeler imzalamaya zorlanıyorlar mı? “Bilimin efendileri” bizden neler saklıyor? Açık konuşun: Herkese yalan mı söylüyorsunuz?
Bunlar NASA’nın geride bıraktığımız hafta düzenlediği halka açık "Tanımlanamayan Anormal Fenomenler" (İng: "Unidentified Anomalous Phenomena") raporu toplantısında NASA’ya halk tarafından sorulan soruların bir özeti. Eminim bu yazıyı okuyanlar arasında da (veya çevrenizde de) NASA’ya bu soruları yöneltmek isteyen insanlar vardır. İşte NASA, 2022 yılında bunlara ve daha fazlasına cevap vermek üzere bir ekip kurdu ve yayınlayacakları kapsamlı bir raporun ön versiyonunu tanıtmak için geçtiğimiz günlerde 4 saatlik bir basın toplantısı düzenledi.