Belgesel sinemacı Gökçe Kaan Demirkıran’ın öncülüğünde, 5-7 Aralık’ta Biletinial Torun Center Sinemaları’nda düzenlenen Long Play Müzik Filmleri Festivali, şehir hayatına taze bir soluk getiriyor. Müziğin ve sinemanın ayrılmaz birlikteliğini kapsamlı olarak perdeye taşıyan bir girişim bu.
28.11.2025 04:30
Müzik ve sinemanın izinde üç gün
Müzik ve sinema temalı belgesel filmleri odağına alan Long Play Müzik Filmleri Festivali, 5-7 Aralık’ta Biletinial Torun Center Sinemaları’nda izleyiciyle buluşuyor. Festivalin teması ise ‘Temaslar, Rastlantılar, Karşılaşmalar’
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Seyirci değil, suç ortağıyız
16 Ocak 2026
Görevimiz tehlike, adresimiz: D.I.S.C.O.
02 Ocak 2026
Sahnede başlayan direniş
02 Ocak 2026
Hayat hakkında sorular soran bir oyun
26 Aralık 2025
O ağacın altında: Aşk Biter mi?
Tüm Yazıları
26 Aralık 2025