05 Aralık 2025, Cuma
07.04.2023 04:30

Popüler dizide rol çalan çantanın hikayesi

Uzun süredir yeni sezonu beklenen Succession dizisinin ilk bölümünde kısa bir an görülse de neredeyse karakterlerden rol çalan Burberry çantanın sırrı sizce ne?
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Haberi duydunuz mu? Succession (TOD) dizisinin yeni sezonunun ilk bölümünde adeta karakterlerden rol çalarcasına varlığını ilan eden ‘o’ Burberry çanta (hatırlayın hani Logan’ın doğum günü partisine Greg’in ‘çıktığı kız’ olarak gelen ve ulu Logan’la selfie çektirme teklifi gafletine düşen Bridget’in kolundaki büyük el çantası) İngiltere’de satış rekoru kırıyormuş. Haberi yapan İngiliz Harper’s Bazaar dergisinden Amy de Klerk’in yalancısıyım ama 2 bin sterlinlik bu çanta en azından modaseverlerin ana gündem maddelerinden birine dönüşmüş durumdaymış.

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.