02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
28.07.2023 04:30

Kadınlara cennette de rahat yok

Yeni Türkiye’de alışmamız gereken şeyler var... Özellikle kadınların toplumsal hayata karışmasını katı kurallara bağlamak istiyorlar. Böylece abdestinde namazındaki masum erkeği günahtan korumak hedefleniyor...

Birtakım tarikatların ve kamu kaynaklarıyla beslenen “sivil görünümlü” STK’ların baskısıyla “kadınlı erkekli eğleniliyor” gerekçesiyle festivaller yasaklanırken sosyal medya fenomeni haline dönüşmüş “din alimi” kılıklı tiplerin konuşmalarını izlerken kafam iyice karışıyor.

Bu dünyada kadınlar ile erkeklerin bir arada olmasından hazzetmediklerini saklamayan bu tiplere bakılırsa, cennete gidecek olanları çılgın bir seks hayatı bekliyor.

Erkekler bin, iki bin değil, yüz bin boğa gücünde olacaklarmış, kendilerine verilecek hurilerin bekaretleri hiç bozulmayacakmış çünkü her seferinde yeniden bakire olacaklarmış, yüz bin boğa gücünde olduğu için doymak bilmeyen erkekleri tatmin edebilmek amacıyla gerekirse bir milyon, iki milyon cariye hazırda duracakmış da mışmış!

Kur’an-ı Kerim’de böyle bir açıklama bulamadım.

Ancak İslam alimleri bu konuda bazı hadisler aktarıyor, sahihliği konusunda ben bir şey diyemem.
Mesela İmam Gazali’nin aktardığına göre böyle bir hadis rivayeti var: Cennete gitmeyi başarabilirsek her birimize 70 erkeğin gücü verilecekmiş.