05 Aralık 2025, Cuma
15.07.2022 04:33

Togg 29 Ekim’de banttan inecek

Yerli otomobil Togg, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılması beklenen törenle üretime geçecek. Elektrikli C-SUV, Mart 2023’te satışa çıkacak
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Türkiye’nin Otomobili Togg için geri sayım başladı. Toplam 1.2 milyon metrekare açık alan üzerine inşa edilen Gemlik fabrikasında, boya, gövde ve montaj binaları başta olmak üzere üretim birimlerindeki çalışmalarda son aşamalara gelindi. Tesis, bu ayın sonunda elektrikli C-SUV’un deneme üretimlerine start verecek. Togg’un merakla beklenen seri üretimine ise Cumhuriyet Bayramı’nda başlanacak. Yerli aracın 29 Ekim’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı törenle banttan indirilmesi planlanıyor.

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.

Mete Tansu
Mete Tansu