Senegal’den Avrupa’ya kaçarak, hayallerini gerçekleştirmeyi planlıyor Seydu ve Musa. İkisi de ergenlikten yeni çıkmış, cin gibi gençler. Aileleriyle de araları iyi, Seydu’nun annesi hayalleri nedeniyle onlara kızsa da idare ediyorlar. Senegal rap yıldızı olmaları için doğru bir ülke değil. Evet, hayalleri Avrupa’da ünlü birer rap yıldızı olabilmek! Diğer kaçaklardan hayli farklı amaçları yani. Karınlarını doyurup, ardında bıraktıklarına para göndermek değil anlayacağınız!
26.01.2024 04:30
Gemisini kurtarabilecek mi?
Venedik Film Festivali ödüllü Io Capitano (Kaptan Benim!) bu hafta vizyonda. Senegal’den kaçak yollarla Avrupa’ya ulaşmaya çalışan iki gencin diğer göçmen filmlerinden farklı bir yerde duran hikayesi Uluslararası Film dalında Oscar adayı oldu
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
George Clooney kendine selam çakıyor
05 Aralık 2025
Ukrayna’dan gelen taşıyıcı anne
28 Kasım 2025
O gece Eyüp Sultan’da sinema tanrıları bizimleydi
21 Kasım 2025
Frankenstein yıllara meydan okuyor
07 Kasım 2025
Filmekimi’nden hemen sonra sinemalarda
Tüm Yazıları
31 Ekim 2025