28 Haziran 2025, Cumartesi
Abone Ol Giriş yap
14.02.2025 04:30

“Eskiden İstanbul’da insanlar yapılarla daha çok bağ kuruyormuş”

Yüksek mimar Serkan Ennaç’ın kaleme aldığı 41 Kere İstanbul, yalnızca yapıların kimliğini değil, şehrin tarihi ve insanı ile olan ilişkisini de ortaya koyma iddiasında olan bir çalışma, önemli bir kent kitabı
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Dünyanın incisi İstanbul’un saklı kalmış yapılarıyla birlikte, göz önünde olup hakkında pek az bilinen binalarına, evlerine, köşklerine dair çok katmanlı bir çalışma, geçen günlerde Literatür Hayat Yayınları tarafından yayımlandı. Yüksek mimar, Instagram’da 286 bin takipçili @turkiyemimarisi adlı hesabın kurucusu Serkan Ennaç’ın kaleme aldığı 41 Kere İstanbul; yalnızca yapıların kimliğini değil, şehrin tarihi ve insanı ile olan ilişkisini de ortaya koyma iddiasında olan bir çalışma, önemli bir kent kitabı.

Yazının tamamını görebilmek için lütfen abone olun. ABONE OL Aboneyseniz üye girişi yapınız.
Oksijen'e e-gazete aboneliği ile edineceğiniz avantajlar; Oksijen yazarlarının tüm yazılarına erişim Gazeteoksijen.com üzerinden 7/24 güncel haber erişimi Her gün e-posta kutunuza gelen Oksijen bülteni Gazete Oksijen, O2 ve özel yayın arşivine erişim

Hesap oluşturun

veya
Zaten üye misiniz? Üye girişi yapın

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.