05 Aralık 2025, Cuma
22.09.2023 04:30

Gökçer Tahincioğlu: Sabahattin Ali en verimli döneminde öldürüldü

Gazeteci yazar Gökçer Tahincioğlu yeni kitabı Sabahattin Ali’yi Ben Öldürdüm’de kurmaca ile gerçeği birleştiriyor. Yazar kitabında, Sabahattin Ali’nin ölümündeki sis perdesini, ilk kez gün yüzüne çıkan belgelerle aydınlatmaya girişiyor
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Haber, yazı ve fotoğraflarıyla Musa Anter, Metin Göktepe, Abdi İpekçi gazetecilik ödüllerini alan, Yunus Nadi Roman ödüllü gazeteci yazar Gökçer Tahincioğlu, kurmaca ile gerçeğin iç içe geçtiği önemli bir kitaba imza attı: Sabahattin Ali’yi Ben Öldürdüm. Yakın tarihimizin en korkunç olaylarından Sabahattin Ali cinayetini aydınlatmaya çalışan esrarlı bir yazarın eşliğinde, cinayetle ilgili bugüne kadar gün ışığına çıkmamış, trajik olayla ilgili iddiaları doğrulayabilecek belgeleri bir romanın parçası olarak okuyoruz.

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.