05 Aralık 2025, Cuma
24.11.2023 04:42

Türkiye uyuşturucu kapanına düştüğünün farkında mı?

Türkiye Afganistan’dan Batı Avrupa’ya uzanan ve dünyanın bir numaralı uyuşturucu rotası olarak bilinen Balkan Rotası’nın göbeğinde yer alıyor. Türkiye uyuşturucunun ucuz, yaygın ve serbest olduğu bir ülke olma yolunda hızla ilerliyor
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

İçişleri Bakanlığı bu sıralar uyuşturucu kaçakçılarına yönelik operasyonlarıyla gündemde. Her hafta büyük bir operasyon haberi geliyor. Dünyanın bir numaralı uyuşturucu rotasının göbeğinde olan Türkiye artık geçiş yolu olmaktan çıkıp uyuşturucunun satıldığı önemli bir pazara dönüşüyor.

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.

Selçuk Şirin
Selçuk Şirin