19 Nisan 2024, Cuma
27.01.2023 15:53

Hafta sonu için podcast önerileri 

Daha Yeni Başlıyor

Dünyayı birbirine yakınlaştıran dijital sosyal ağların oluşturduğu yeni değerlerin ve fırsatların konuşulduğu bu yayın, tam bir deneyim hazinesi. Bölümlerin çıkış noktaları ilk bakışta biraz kişisel gelişim içerikleri gibi görünse de, hayata dair önemli anekdotları dinliyoruz. Mikrofonda Başlangıç Noktası Lideri Ceren Zeytinoğlu ve Türkiye Bilişim Vakfı Başkanı Faruk Eczacıbaşı var.

Nereden Dinlerim? SpotifyApple


Kurulu Düzenimiz Olmasa

Son dönemlerde birçok kişinin kendi kendine kullandığı kalıp, bu podcast’in de çıkış noktası olmuş. Uygar Boynudelik, Almanya'ya son dönemde taşınan yeni nesil göçmenlerin, orada doğup büyüyenlerin ve Türkiye'den göçmeyi düşünenlerin hikayelerini konuklarıyla tartışmaya açıyor.

Nereden Dinlerim? SpotifyApple


TuzBiber

Son dönemde sosyal medyada kısa kesitlerle karşımıza sık sık çıkmaya başlayan birçok stand-up yıldızı aslında buradan yola başlıyor. Bağımsız komedyenlerden oluşan TuzBiber ekibinden bir isim her bölümde Enes Uysal’a konuk oluyor.

Nereden Dinlerim? SpotifyApple

 

Basit Terapi

Mikrofonda kendisini psikolog, kaşif ve seyyah olarak tanımlayan Büşra Naz Kandemir var. Hayattaki her şeyi çözüp yoluna koyduktan sonra paşa paşa yaşayacağını sanarken tepetaklak olan Büşra, hayatta sık sık karşımıza çıkan bazı yetişkinlik krizlerini masaya yatırıyor. Farklı bir bakış açısını duymak açısından ilgi çekebilir.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple