Voilà! Günümüz Fransız edebiyatının en önemli yazarlarından Jean Echenoz, kendisine Grand Prix kazandırmış 1989 tarihli romanı Göl ile bir kez daha Türkçede. Romanı Ketebe Yayınları, Mehmet Emin Özcan’ın çevirisiyle yayımlandı.
18.03.2022 04:30
Paris’te hüzünlü bir casus
Fransızların “yaşayan Flaubert” dediği Jean Echenoz’un ödüllü romanı Göl, polisiye bir macera üzerinden çok katmanlı bir hikâye anlatıyor
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Yeni başlayanlar için polisiye
05 Mayıs 2023
Entelektüel çizgi romanın oyuncu katili
28 Nisan 2023
Polis soruşturmasından “gerçeklik edebiyatı”na
21 Nisan 2023
İddialı bir suç romanı
Tüm Yazıları
07 Nisan 2023