05 Aralık 2025, Cuma
30.06.2023 04:30

Güzellik dünyası gökkuşağını kutladı

Jean Paul Gaultier’in Pride özel parfüm şişeleri, Bath & Body Works’ün Love Always Wins ve Sally Hansen’ın Insta-Dri Pride oje koleksiyonu, Aesop’un Queer Library projesi… Endüstrinin önde gelenleri bu yıl da LGBTQAI+’a desteklerini sürdürdü
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

GIvenchy Beauty’den NFT’lerle Le MAG Jeunes’e destek

Fransız moda ve kozmetik ikonu, kuir hakları, kapsayıcılık ve bireysel özgürlüklere verdikleri değeri pekiştiren yenilikçi bir projeyi hayata geçirdi. İngiliz sanat profesyoneli ve aktivist Amar Singh ve Rewind sanat kolektifiyle bir araya gelen Givenchy Beauty, anime edilmiş portre serilerinden oluşan dijital sanat eserleri hayata geçirdi. VeVe platformu üzerinden satışı gerçekleşen bin 952 kopyanın gelirinin tamamı 15-30 yaş arası LGBTQAI+ popülasyonunu destekleyen ve okullarda farkındalık projeleri yapan Fransız sivil toplum kuruluşu Le MAG Jeunes’e aktarılacak.

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.

Valerie Dayan
Valerie Dayan