28 Mart 2024, Perşembe
Giriş: 27.12.2022 13:14 | Son Güncelleme: 28.03.2023 13:19

Susan Miller anlattı: 2023'te burcunuzu neler bekliyor?

Yeni yıl öncesi ekonomiden siyasete uzmanlar 2023 tahminlerini açıklıyor yeni senaryolar üzerine tartışıyor. Söz konusu astroloji olunca ise gözler tek bir isme çevriliyor: Susan Miller... Duayen astrolog, 2023'te burçları neler bekliyor? sorusunun cevabını Oksijen'e anlattı
Susan Miller anlattı: 2023'te burcunuzu neler bekliyor? - Resim: 1

Susan Miller’a göre 2023’te değişimin hızına yetişilemeyecek… Büyük ihtimalle bir ekonomik kriz yaşanacak… Doğal yollarla çocuk sahibi olmak gittikçe zorlaşacak. Web3 düşünme yapımızı, çalışma şeklimizi ve ilişkilerimizi değiştirecek. Duayen astrolog, 2023'ün önemli astroloji olaylarını ve bunların burçlara etkilerini Ali Tufan Koç'a anlattı

Susan Miller'dan kadınlara: Yumurtalarınızı dondurun

Susan Miller anlattı: 2023'te burcunuzu neler bekliyor? - Resim: 2

2023’ün en şanslı günü 11 Nisan olacak

11 Nisan yılın en şanslı günü. Bütün kapıların açılacağı, hayatın kolaylıkla akacağı, şansın yaver gideceği bir gün olacak. O günü doğru zamanda ve doğru yerde geçirenler mucizevi gelişmelere tanıklık edebilir. Önümüzdeki sene evlenmeyi, taşınmayı ya da hayatınızı değiştirecek bir imza atmayı planlıyorsanız, bunu 11 Nisan’a denk getirmeye çalışın. 14 Ekim ve 28 Ekim’e dikkat edin. Kara bulutlar ve kaos sinyalleri taşıyor. 18 Nisan ve 4 Mayıs, 2023’ün en dost canlısı ve pozitif iki günü.

Susan Miller anlattı: 2023'te burcunuzu neler bekliyor? - Resim: 3

Merkür retrosunu fazla abartmayın

Sanıldığı kadar ‘felaket’ bir durum değil. Bu kadar korkmanıza ve moral bozmanıza gerek yok. Abartmamanızı öneririm. Aslında Merkür gerilemiyor, sadece uykuya yatıyor. O uykudayken onun gücüne erişimimiz olmuyor. O kadar güçlü bir gezegen ki onun kısa bir süreliğine kestirmesi bile dünyada manyetik olarak birtakım problemlerin baş göstermesine neden olabiliyor. Elektronik aletlerin bozulması, kendinizi tuhaf bir enerjide hissetmeniz, unutkanlıkların artması, telefon ya da cüzdan kayıpları çok normaldir. Bunlara her zamankinden daha dikkat etmeniz yeterli. Merkür retrosunu gayet verimli ve faydalı geçirmek de mümkün. İleriye doğru adımlar atmak yerine kararlarınızı ve çalışmalarınızı yeniden gözden geçirmeye, tekrar düzenlemeye ve değerlendirmeye bakın.

Susan Miller anlattı: 2023'te burcunuzu neler bekliyor? - Resim: 4

Koçlar bereket için mayısı beklesin

Başkası için çalışmak, en çok sizin için zor. İşinizi kurmaya karar verdiyseniz ya da çoktan kurduysanız, önümüzdeki yılın ilk 4,5 ayı işlerinizin kolaylıkla akmasını sağlayacak. Sağlık ve uzun rotalı tatiller, ana gündeminizi belirleyebilir. Evinizde 12 yılda bir gerçekleşecek, sizin için bereketi simgeleyen bir açı için mayıs ayını bekleyin.