04 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 06.11.2023 00:23 | Son Güncelleme: 06.11.2023 08:32

Google doları yeniden 24 TL'ye düşürdü

Google'ın döviz ekranında geçen hafta tekrarlanan teknik sorun yeniden yaşandı. Dolar ve euro araması yapanlar pazar akşam saatlerinde doları 24 TL, euro'yu ise 25 TL seviyesinde gördü
Google doları yeniden 24 TL'ye düşürdü

Kasım ayının ilk haftasında da dalgalı seyrini sürdüren dolar ve euro, tarihi zirveleri zorlamaya devam etti. Son olarak haftayı 28 lira üzerinde kapatan dolar kuruyla 30 lira üzerinde seyreden euro için Google'da arama yapan kullanıcılar pazar gece saatlerinde rakamları farklı gördü.

Google'da "Dolar ne kadar oldu", "Dolar kaç TL", "Dolar ne kadar" ve sadece "dolar" araması yapan kullanıcılar, doların 24,05 liraya kadar düştüğünü gördü.

Google'da "Euro ne kadar oldu", "Euro kaç TL", "Euro ne kadar" ve sadece "euro" araması yapıldığında ise son kapanış fiyatının altında 25 lira bandında yer aldığı görüldü.

Google'dan konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Döviz ekranı kaldırıldı

Yaşanan teknik sıkıntıların tekrarlanmasının ardından Google'ın döviz ekranını kaldırdığı dikkat çekti. Pazartesi sabahı dolar veya euro araması yapanlar Google'ın kendi ekranını artık görmüyor ve indekslenen diğer web sitelerindeki sonuçlar ekrana geliyor.