27 Temmuz 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 17.05.2024 10:40 | Son Güncelleme: 17.05.2024 16:38

4 yıl aradan sonra yeniden: Victoria’s Secret geri dönüyor

2019 yılında iptal edildiği açıklanan ve Adriana Lima, Heidi Klum, Bella Hadid ve Alessandra Ambrosio gibi daha birçok ismin tanındığı Victoria’s Secret Fashion Show 4 yıl aradan sonra geri dönüyor
Victoria's Secret Fashion Show, 2016
Victoria's Secret Fashion Show, 2016

Heidi Klum, Tyra Banks, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Bella Hadid, Candice Swanepoel, Gisele Bündchen ve Miranda Kerr gibi en popüler modellerin neredeyse hepsinin yolunun geçtiği Victoria Secret's podyumu 4 yıl aradan sonra geri dönüyor.

"Büyümek için gelişmeli ve değişmeliyiz"

Lüks iç giyim markası tüm beden şeklindeki modelleri içermemesi nedeniyle eleştirilince 2019’da gösteriyi iptal etmiş ve Victoria’s Secret melekleri şova veda etmişti. Victoria’s Secret CEO’su Les Wexner 2019’da “Büyümek için gelişmeli ve değişmeliyiz. Bunu göz önünde bulundurarak, geleneksel Victoria’s Secret Fashion Show’u yeniden düşünmeye karar verdik” diyerek şovu iptal ettiklerini duyurmuştu.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre; son olarak 2018'de düzenlenen Victoria’s Secret Fashion Show, sonbaharda yeniden düzenlenecek. İşte markanın açıklaması:

Yorumlarınızı okuduk ve sizi dinledik. Victoria's Secret Defilesi GERİ DÖNDÜ ve bugün kim olduğumuzun yanı sıra bildiğiniz ve sevdiğiniz her şeyi - gösteriş, podyum, kanatlar, müzikal eğlence ve daha fazlasını - yansıtacak! Bizi izlemeye devam edin… Buradan sonra daha da ikonik hale geliyor.