28 Mart 2024, Perşembe
Haber Giriş: 31.01.2023 19:05 | Son Güncelleme: 31.01.2023 19:16

ABD'de spor giyim tarzıyla dikkati çeken Senatör Fetterman'dan esprili paylaşım

Spor giyim tarzıyla New York Times'ın 2022'nin En Stil Sahibi Kişileri listesinde de yer alan Senatör John Fetterman, Twitter hesabından takım elbiseli bir fotoğrafını paylaşarak, "Daha fazla takım elbiseli fotoğrafım için bu hesabı takip edin" diyerek resmi hesabını paylaştı
ABD'de spor giyim tarzıyla dikkati çeken Senatör Fetterman'dan esprili paylaşım

ABD'de spor tarzıyla dikkati çeken Pensilvanya Senatörü John Fetterman, yeni açtığı resmi Twitter hesabı için takım elbiseli fotoğrafıyla esprili bir paylaşım yaptı. Ara seçimlerde Türk kökenli rakibi Mehmet Öz'ü yenerek Pensilvanya'dan Senatör seçilen Demokrat Fetterman, 2 metreyi aşan boyu, dövmeleri, seçmenlerin karşısına her zaman geniş kapüşonlu giysileri ve şortlarıyla çıkmasıyla ünlü. 

Takım elbiselilerin hakim olduğu siyaset arenasında kendine has bu tarzı ve üslubu ile öne çıkan Fetterman, yeni açtığı Twitter hesabını da esprili bir şekilde duyurdu. Fetterman, genel tarzının aksine takım elbiseli bir fotoğrafını paylaşarak, "Başkent ve Pensilvanya'daki resmi çalışmalarım hakkındaki güncellemeler ve daha fazla takım elbiseli fotoğrafım için bu hesabı takip edin" ifadesini kullandı.

"Sadece bir tane takım elbisem var"

New York Times gazetesinin 2022'nin En Stil Sahibi Kişileri listesinde yer alan 53 yaşındaki Fetterman, 2020 yılında yalnızca bir tane takım elbisesi olduğunu söylemişti. Ancak Fetterman, Senato mesaisi başlayınca meclisteki kıyafet kuralları gereği takım elbise giymeye başlamıştı. Seçim kampanyası süresince televizyon programlarına ve kamusal etkinliklere spor tarzıyla katılan Fetterman'ın Senatodaki ofisinin girişinde ise marihuana ve LGBT bayrakları asılı.

Fetterman, Mayıs 2022'de geçirdiği felç nedeniyle konuşmakta zorluk yaşadığı için konuşmaları yazıya çeviren bir monitör kullanarak seçim kampanyasına devam etmişti. 8 Kasım 2022'deki seçimlerde Pensilvanya'da geçerli oyların yüzde 49,5'ini alarak, yüzde 48,1 oy alan rakibi Mehmet Öz'ü az bir farkla geride bırakıp, Senatoda milletvekili olmaya hak kazanmıştı.

Kaynak: AA