20 Nisan 2024, Cumartesi
Haber Giriş: 31.03.2022 14:07 | Son Güncelleme: 31.03.2022 14:22

David ve Victoria Beckham Çifti'nin malikanesi soyuldu

Eski İngiliz futbolcu David Beckham ve moda tasarımcısı eşi Victoria Beckham'ın Londra’daki malikanesi soyuldu
David ve Victoria Beckham Çifti'nin malikanesi soyuldu

Guardian'ın haberine göre, Beckham'lar 10 yaşındaki kızları Harper ile evdeyken malikaneye giren hırsız, binlerce pound değerinde eşya çaldı. Soygun, çiftin 17 yaşındaki oğlu Cruz Beckham'ın 28 Şubat'ta malikanede boş bir odanın penceresinin kırıldığını görmesiyle fark edildi.

Polis: Tutuklanan olmadı

Metropolitan polis sözcüsü, 1 Mart’ta bölgede bir hırsızlık ihbarına yanıt verildiğini doğruladı.
Soyulan evin sahiplerinin, bazı eşyalarının çalındığı ihbarında bulunduğu, olayla bağlantılı tutuklanan olmadığı ve soruşturmanın sürdüğü bildirdi.

Tasarım ürünler gitti

Çalıntı eşyalar arasında binlerce pound değerinde tasarım ürünlerin ve elektronik eşyanın bulunduğu bilgisi paylaşıldı. Ünlü çiftin, olayın ardından oldukça sarsıldığı, malikanenin güvenliğinin gözden geçirilmesini istedikleri kaydedildi.

Evlerine Beckingham deniliyor

Yaşadıkları yerlere yıllardır boşuna Beckingham denilmiyor. İngiltere Kraliçesi'nin yaşadığı Buckingham Sarayı'na gönderme yapan bu isim David ve Victoria Beckham'ın çocuklarıyla birlikte yaşadıkları lüks mülklere uzun süre önce takıldı. Beckham ailesinin saraya benzetilen evlerinden 3 tanesi öne çıkıyor. Bunlardan biri Londra'da Holland Park adlı bölgede. 31 milyon sterlin değerindeki bu ev, çiftin ana üssü. Günlük hayatlarının büyük bir bölümünü burada geçiriyor Beckham çifti ve çocukları Brooklyn, Romeo, Cruz ile Harper.


Beckham çiftinin bir de Cotswold'da ahırdan bozma bir kır evi bulunuyor. Ama tabii "ahırdan bozma" kısmı lafın gelişi. Çift burayı aldığında burası gerçekten de eski bir ahırdı. Fakat sonra yoğun bir renovasyon faaliyetinden sonra 9 odalı bir kır evine dönüştü. Aile, yeni yıl, doğum günü gibi kutlamaları genellikle bu evde yapıyor.

Çatı katının fiyatı 450 milyon dolar

Pandemiden önce çalışmalarını ABD'nin Miami kentine kaydıran David Beckham'ın burada da bir çatı katı dairesi aldığı haberleri basına yansıdı. One Thousand Museum adlı konut kompleksinde yen alan bu gökdelen dairesinin fiyatı 450 milyon dolar. Evin önemli özelliklerinden biri de ünlü mimar Zaha Hadid tarafından tasarlanmış olması.