12 Eylül 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 14.07.2024 19:15 | Son Güncelleme: 14.07.2024 19:24

Melania Trump: Kurşunun isabet edişini gördüğümde korkunç bir olayın eşiğinde olduğumuzu anladım

Melania Trump, eşi ABD eski Başkanı Donald Trump'ı hedef alan suikast girişiminin ardından yaptığı ilk açıklamada, Amerikalıları birlik olmaya çağırdı. Trump, "Kurşunun Donald'a isabet edişini izlediğimde benim ve oğlumuz Barron'un hayatının korkunç bir olayın eşiğinde olduğunu anladım" dedi
Melania Trump: Kurşunun isabet edişini gördüğümde korkunç bir olayın eşiğinde olduğumuzu anladım

Melania Trump, sosyal medya platformu X'teki hesabından açıklama yaptı. "O korkunç kurşunun kocam Donald'a isabet edişini izlediğimde, benim ve oğlumuz Barron Trump'ın hayatının korkunç bir olayın eşiğinde olduğunu anladım" ifadesini kullanan Melania Trump, eşini korumak için hayatını riske atan kolluk kuvvetlerine teşekkür etti.

Melania Trump, "Kocamı siyasi bir makine olarak gören bir canavar, Donald'ın tutkusunu, kahkahasını, yaratıcılığını, müzik sevgisini ve ilhamını çalmaya çalıştı." dedi, eşinin cömert ve sevecen bir adam olduğunu belirtti.

Farklı görüşlerin, politikaların ve siyasi oyunların sevginin yanında önemsiz kaldığını, ailenin ve sevginin her şeyden önemli olduğunu vurgulayan Melania Trump, Amerikalıları birlik olmaya çağırdı.