Bank of America Başkan Yardımcısı Erin Piacenti, New York'ta sokak ortasında gerçekleşen bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
Yetkililer daha önce, dün yerel saatle 16:30 civarında Batı 42. Cadde ve Yedinci Cadde'de bir kadın saldırganın 32 yaşındaki bir kadını ve 68 yaşındaki bir erkeği bıçakladığını açıklamıştı. Polis, şüpheliyi olay yerinde vurarak öldürmüştü. Bloomberg News, saldırıda hayatını kaybeden kadının Erin Piacenti olduğunu duyurdu. Hastaneye kaldırılan yaralı erkeğin durumunun ise stabil olduğu öğrenildi.
Bank of America'dan yapılan açıklamada, "Meslektaşımızın trajik kaybından dolayı şoktayız ve derinden üzgünüz. Değerli bir ekip arkadaşımızdı ve çok özlenecek. Kalbimiz ailesi ve tüm sevdikleriyle birlikte" ifadeleri yer aldı.
"Rastgele bir saldırı gibi görünüyor"
New York Polis Departmanı Komiseri Jessica Tisch, saldırının rastgele ve sebepsiz göründüğünü söyledi. Tisch, olay yerine gelen polis memurlarının, saldırganı elektroşok cihazıyla etkisiz hale getirmeye çalıştıktan sonra ateş açtığını ancak saldırganın bıçaklarla kendilerine doğru ilerlemesini engelleyemediklerini belirtti.
Kaynak: Gazete Oksijen
