15 Ekim 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 16.12.2022 08:49 | Son Güncelleme: 16.12.2022 08:53

Trump'ın önemli duyurusu dijital ticari kart çıktı

ABD eski Başkanı Donald Trump, önceki gün önemli bir duyuru yapacağını söylediği şeyin kendine benzeyen bir dizi dijital ticari kart olduğunu açıkladı. Bunun üzerine Joe Biden sosyal medya hesabından eski başkana göndermede bulundu
Trump'ın önemli duyurusu dijital ticari kart çıktı

Donald Trump, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, dövüş ringi, kovboy kıyafetleri gibi kendisini değişik alan ve kostümler içinde gösteren dijital ticari kartları hakkında “Hayatım ve kariyerim için harika sanat içeriyor. Beysbol kartları gibi sevdiğiniz bütün Trump dijital ticari kartlarını toplayın" ifadesini kullandı.

Trump’ın paylaşımına sosyal medyadan çocukça olduğu yönünde alaycı tepkiler gelirken, Başkan Joe Biden da Twitter hesabından, “önemli duyuruları” olduğu şeklinde Trump’a göndermede bulundu.

Yaklaşık 45 bin adet oluşturulduğu belirtilen dijital ticari kartlar tanesi 99 dolara satılıyor.

Biden, “Son iki hafta benim de önemli duyurularım oldu” yazarak enflasyonun rahatlamaya başladığı, akaryakıt fiyatlarının bir yıl öncesine göre daha fazla düştüğü, Rusya ile mahkum takası yoluyla Brittney Griner’i ABD’ye getirdikleri şeklinde maddeler sıraladı.