28 Mart 2024, Perşembe
Haber Giriş: 12.05.2022 16:57 | Son Güncelleme: 12.05.2022 17:21

En çok tavsiye edilen e-ticaret markası Hepsiburada oldu

E-ticaret NPS Araştırması sonuçlarına göre, Türkiye’nin en çok tavsiye edilen e-ticaret markası Hepsiburada seçildi
En çok tavsiye edilen e-ticaret markası Hepsiburada oldu

Hepsiburada, bağımsız araştırma kuruluşu FutureBright’ın 2022’nin ilk çeyreğinde 5 bin 400 kişiyle gerçekleştirdiği E-ticaret NPS (Net Prompter Score/Tavsiye Etme Skoru) Araştırması sonuçlarına göre, Türkiye’nin en çok tavsiye edilen e-ticaret markası olarak öne çıktı.

NPS skoru nasıl belirleniyor?

Tüm dünyada markaların müşteri deneyimi için takip ettiği önemli bir metrik olan NPS skoru; bir markanın müşteri odaklılığı, sağladığı memnuniyet, kampanyaları, ürün kalitesi gibi konuların toplam bir sonucu olarak ortaya çıkıyor.

Hepsiburada'nın reklam yüzü Cem Yılmaz

Araştırmaya katılan müşterilerin; markalara bağlılıkları, ürün ve hizmetleri kullanırken yaşadıkları deneyimin kalitesini ölçümlemek üzere markayı çevrelerine, arkadaş ve yakınlarına tavsiye etme istekleri ve dereceleri ölçülüyor.

 

"Hizmet kalitemizi ileriye taşıyacağız"

Hepsiburada Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CMO) Ender Özgün, Türkiye’nin en çok tavsiye edilen e-ticaret markası olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.  Özgün "Türkiye’nin Hepsiburada’sı olarak, önümüzdeki dönemde de müşteri deneyimini merkeze alan felsefemizle, AR-GE ekiplerimizle birlikte projeler üretmeye, en yeni teknolojileri etkin şekilde kullanarak hizmet kalitemizi daha da ileriye taşımaya devam edeceğiz" dedi. 

Hepsiburada Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CMO) Ender Özgün

Ender Özgün "Milyonlarca müşterimizin ve on binlerce iş ortağımızın markamızı her gördüğünde 'İyi ki varsın Hepsiburada' demeleri için var gücümüzle çalışmayı, onlara kolaylık sağlamayı ve Türkiye için değer yaratmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.