05 Mayıs 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 12.04.2024 20:04 | Son Güncelleme: 12.04.2024 20:17

Prof. Dr. Bilge Yılmaz'dan Şimşek açıklaması: Günü kurtarmak dışında yapılan bir şey yok

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in 10 ay önce göreve geldiğini ve halen kendisinden acı reçete beklendiğine dikkat çeken Prof. Dr. Bilge Yılmaz, "Doğru politikalar ve doğru kadro ile sonuç almaya başlayabilirdik. Bu bugüne kadar olmadı, bundan sonra da olmayacak" sözlerini kaydetti
Prof. Dr. Bilge Yılmaz'dan Şimşek açıklaması: Günü kurtarmak dışında yapılan bir şey yok

Prof. Dr. Bilge Yılmaz, X hesabından paylaştığı son mesajında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten beklenen tedbir ve acı reçetenin bir türlü gelmediğine vurgu yaptı ve bundan sonra da değişen bir şey olmayacağını söyledi. 

Yılmaz, paylaşımında şu satırlara yer verdi:

"Mehmet Şimşek göreve geleli 10 ayı geçti hâlâ alınacak yeni tedbirler, açıklanacak yeni acı reçeteler bekleniyor. 10 ay az bir süre değil. Doğru politikalar ve doğru kadro ile sonuç almaya başlayabilirdik. Bu bugüne kadar olmadı, bundan sonra da olmayacak. AKP iktidarda olduğu sürece acı reçeteler hiç bitmeyecek, insanlar fakirleşmeye devam edecek. Mehmet Şimşek göreve geldiğinde söylediklerimizde maalesef haklı çıktık. Ortada günü kurtarmak, selefinin akıl dışı uygulamalarının bazılarını değiştirmek dışında yapılan bir şey yok"