25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 14.05.2022 17:08 | Son Güncelleme: 14.05.2022 18:11

Disney+ Türkiye’nin marka elçileri Soho House’taki akşam yemeğinde bir araya geldi

14 Haziran'da Türkiye'deki yayın hayatına başlamaya hazırlanan Disney Plus'ın marke elçileri, dün akşam bir araya geldi
Disney+ Türkiye’nin marka elçileri Soho House’taki akşam yemeğinde bir araya geldi

The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+, Türkiye’de yayına başlayacağı tarih yaklaşırken hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın en sevilen hikayelerine ev sahipliği yapan Disney+ 13 Mayıs Cuma akşamı Soho House’ta verdiği özel davette marka elçileri olarak birlikte çalışmaya başladığı, sinema ve dizi dünyasının çok sevilen isimleriyle bir araya geldi.   

Pınar Deniz 

Haziran'da Türkiye'de yayın hayatına başlıyor

Ünlü oyuncular Aras Bulut İynemli, Aslı Enver, Burak Deniz, Can Yaman, Cansu Dere, Demet Özdemir, Eda Ece, Engin Akyürek, Halit Ergenç, Hande Erçel ve Pınar Deniz ile senarist Pınar Bulut ve yönetmen Zeynep Günay Tan, platformun yepyeni hikayelere imza atmak için çıktığı yolculuğunda, önümüzdeki dönem hayata geçirilecek projelerinde yer alacak olmalarının yanı sıra, Disney+’a marka elçisi olarak da eşlik edecekler. 

Engin Akyürek

Disney+, halihazırda heyecanla beklenen binlerce içeriğinin yanı sıra ses getirecek yepyeni Türk yapımı içerikleriyle 14 Haziran 2022’de Türkiye’de izleyiciyle buluşacak.  

Disney+ hakkında

Disney+; Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic içeriklerinin yanı sıra, dünyaca ünlü The Simpson” ve herkese hitap eden daha birçok dizi, film ve orijinal içeriğin yer aldığı dijital yayın platformu.

Cansu Dere

The Walt Disney Company’nin amiral gemisi olarak tüketiciye doğrudan yayın servisi sağlayan Disney+, Disney Medya & Eğlence Dağıtım ağının da bir parçası. Platform; filmler, belgeseller, diziler, animasyonlar, kısa içerikler ve sürekli büyüyen orijinal içerik kataloğuyla yayın yapıyor.

Disney’in sahibi olduğu benzersiz film ve dizi arşivine erişim sunan Disney+, aynı zamanda The Walt Disney Studios’un en yeni yapımlarının yer aldığı tek platform olma özelliği taşıyor. Ayrıca 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures ve daha birçok öne çıkan stüdyonun yapımları sadece Disney+’ta yer alır.