26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 27.01.2023 14:32 | Son Güncelleme: 27.01.2023 14:43

Hafta sonu için ekran önerileri

Haftanın son mesai gününü bitirdikten sonra ekran karşısında keyif yapmak isteyip ne izleyeceğine karar veremeyenler için seçkiler; platformlarda öne çıkanlar, haftanın önerileri hatta Oscar adaylarının adresi....
Hafta sonu için ekran önerileri

Ambulance (TOD)

Transformers serisinin yönetmeni Michael Bay'in imzasını taşıyan, birçok suça bulaşmış evlatlık kardeşiyle banka soygununa karışan eski bir askerin hikayesini konu edinen, Ambulans TV’de ilk kez TOD platformunda yerini aldı.

Jake Gyllenhaal ve Yahya Abdul-Mateen II ikilisi, performanslarıyla insanı ekrana mıhlıyor denebilir. Bir soygunu an be an izlerken duyulan heyecan da cabası.

Britney Spears Davası (TLC)

“Babam hayatının sonuna kadar hapis yatmalı!” diyen Grammy Ödüllü Amerikalı şarkıcı, dansçı ve oyuncu Britney Spears’ın sansasyon dolu hayatı, babasıyla yaşadığı sorunlar ve en sonunda bu sorunların hukuki sürece taşınması tüm dünyanın en çok konuştuğu magazin olaylarından biri oldu. Britney Spears Davası, tüm merak edilenleriyle iki bölüm peş peşe cumartesi gecesi TLC’de ekrana geliyor.

Britney Spears'ın zorunlu vasilik altına alınması, pop yıldızını kontrol edip para akışını sürdürmeye yönelik hain bir dümen miydi? Yoksa babası Jamie'nin kızını kurtarma çabası mıydı? Hikâyenin iki yanını tanıklar, gazeteciler ve hukukçulardan dinleyeceğiz.

İlk bölümde baba Jamie, 13 yıllık zorunlu yasal vasilik süreci yüzünden kızı tarafından suçlanıyor. İkinci bölümde ise; Britney özel görüşme kayıtlarında hayatının nasıl katı bir şekilde kontrol edildiğini anlatıyor.

Stoweaway (FilmBox)

Türkiye ekran prömiyerini FilmBox’ta yapan Kaçak Yolcu (Stowaway), bir genç kadının lüks bir yatta yaşadığı ölüm kalım mücadelesini öyküleştiriyor. Filmde, John Wick serisinde sessiz suikastçı Ares’i canlandıran Ruby Rose’un yanı sıra Frank Grillo ve Arnold Schwarzenegger’in oğlu genç aktör Patrick Schwarzenegger de rol alıyor.

Hayatı partilerden ibaret olan genç ve güzel kadın, lüks yatını ele geçirmek isteyen modern korsanlarla mücadele ediyor. Açık denizde teknesinde kaçabileceği hiçbir yer olmayan Bella Denton, kaderinin kontrolünü kendi eline almaya ve saldırganlara karşı koymaya karar veriyor.