25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 24.03.2023 09:30 | Son Güncelleme: 24.03.2023 11:06

Hafta sonu için ekran önerileri

Hafta sonu için ekran önerileri

Unprisoned  (Disney+)

Mad Men’de de yazarlık yapmış Tracy McMillan’ın yaratıcılığını üstlendiği sekiz bölümlük dizi, bekar anne olan bir terapistin, 17 yıl sonra hapisten çıkıp aniden onun evine taşınan babasıyla karmaşıklaşan hayatını anlatıyor. Her biri yarım saatlik bölümlerden oluşan bu komedi dizisinde anneyi Scandal dizisinin yıldızı Kerry Washington; babayı ise en son The Good Fight'da ve Netflix filmi The Harder They Fall'da izlediğimiz Delroy Lindo canlandırıyor.

Dark Winds  (TV+)

Game of Thrones ve Jack Ryan’ın yapımcısından soluk soluğa izlenecek bir suç dizisi! Yedi bölümlük dizide, 1971 yılında Navajo polisi Teğmen Joe Leaphorn’un yeni yardımcısı Jim Chee ile birlikte bir dizi gizemli suçu araştırmaları ve bu süreçte inançlarını da sorgulamaları konu alınıyor. AMC yapımı dizide The Office’in Dwight’ı Rainn Wilson da yer alıyor.

Dünya Bu (GAIN) 

Yönetmenliğini Gibi’nin ilk iki sezonunu yönetmiş Ömer Sinir’in, senaryosunu Volkan Öge ve KALT’ın üstlendiği (Ozan Akyol ve Erman Çağlar) yeni dizi, seyircisine absürt, mesaj kaygısı ve klişelerden uzak bir dünyanın kapılarını aralıyor. Tamamen klişelerden ve mesaj kaygısından uzak skeçlerden oluşan Dünya Bu, keskin nişancılar, komplo teorisyenleri, kadın ruhundan anlayan çamaşır makineleri, ağırlaması zor “hiç gerek yokçu” eski dostlar ve sadece sınavı değil, özgüvenini de kazanan telefon dolandırıcıları gibi hem çok tanıdık hem sıra dışı pek çok hikayeyi de içinde barındırıyor. 32 hikayeden oluşan dizinin oyuncuları arasında Cemal Hünal, Şebnem Bozoklu, Ertan Saban, Bülent Şakrak, Çağdaş Onur Öztürk, Murat Güven Akpınar gibi ünlü isimler de yer alıyor.