05 Mayıs 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 22.03.2024 15:15 | Son Güncelleme: 22.03.2024 15:32

House of the Dragon'ın 2. Sezonuna bakış: İlk görseller yayınlandı

Game of Thrones'taki olaylardan 200 yıl önce geçen House of the Dragon'ın 2. Sezonundan ilk görseller fragmanların yayınlanmasıyla birlikte yayınlandı
House of the Dragon'ın 2. Sezonuna bakış: İlk görseller yayınlandı

HBO, 16 Haziran'da prömiyerini yapacak olan 2. Sezon için iki yeni fragman ve görseller yayınladı. Fragmanlardan biri Siyahlar'a, yani Rhaenrya, Prens Daemon ve Dragonstone'daki güçlerine odaklanırken, diğeri Alicent, babası Otto ve çocukları Kral Aegon ve Prens Aemond'dan oluşan Yeşiller'e odaklanıyor.

Olivia Cooke

 

Game of Thrones'taki olaylardan 200 yıl önce geçen House of the Dragon'un 2. Sezonu resmi olarak Targaryen iç savaşı olan Ejderhaların Dansı'nın başlangıcına odaklanacak.

Aemond'un Rhaenyra'nın oğlu Lucerys ve ejderhasını öldürdüğü 1. Sezon finalinin ardından, Westeros'ta savaşın çıkması oldukça yakın. Siyahlar ve Yeşiller, bir ölüm kalım savaşında karşı karşıya gelmek için güçlerini, ejderhalarını ve yeni müttefiklerini topluyor. Kralın Şehri'nde genç Kral Aegon, üvey kız kardeşi Rhaenyra'nın ölen babalarından kendisine kalan miras olarak gördüğü Demir Taht üzerindeki iddiasını ikiye katlıyor. Fragmanlar aynı zamanda Starkların karlı evi olan ve ilk bölümlerde Cregan Stark tarafından yönetilen Winterfell'e dönüşü de gösteriyor.

Emma D'Arcy

 

Geri dönen oyuncu kadrosunda Rhaenyra Targaryen rolünde Emma D'Arcy, Alicent Hightower rolünde Olivia Cooke, Daemon Targaryen rolünde Matt Smith, Aemond Targaryen rolünde Ewan Mitchell, Rhaena Targaryen rolünde Eve Best, Otto Hightower rolünde Rhys Ifans, Corlys Velaryon rolünde Steve Toussaint, Criston Cole rolünde Fabien Frankel ve Aegon Targaryen rolünde Tom Glynn-Carney yer alıyor.

Diziye katılan yeni yüzler

Diziye katılan yeni yüzler arasında Lord Cregan Stark rolüyle Tom Taylor, Hull'lu Addam rolüyle Clinton Liberty, Sör Alfred Broome rolüyle Jamie Kenna, Hugh Hammer rolüyle Kieran Bew, Ulf rolüyle Tom Bennett ve Sör Rickard Thorne rolüyle Vincent Regan yer alıyor. Diğer yeni oyuncular ise Hull'lu Alyn rolüyle Abubakar Salim, Alys Rivers rolüyle Gayle Rankin, Ser Gwayne Hightower rolüyle Freddie Fox ve Ser Simon Strong rolüyle Simon Russell Beale. Oyuncu kadrosunda ayrıca Sonoya Mizuno, Harry Collett, Phoebe Campbell, Bethany Antonia, Phia Saban, Jefferson Hall ve Matthew Needham yer alıyor.

Matt Smith