28 Mart 2024, Perşembe
Haber Giriş: 18.09.2022 21:49 | Son Güncelleme: 18.09.2022 22:13

Keanu Reeves, DC Comics evrenine Constantine olarak geri dönüyor

Keanu Reeves, 2005 yapımı doğaüstü gerilim türündeki Constantine’in devam filmi ile geri dönüyor. Filmin kadrosunda yer alacak diğer oyuncular ise henüz netleşmedi
Keanu Reeves, DC Comics evrenine Constantine olarak geri dönüyor

Geçtiğimiz yıllarda, "tekrar canlandırmak istediğiniz bir karakter var mı?" sorusuna, Constantine olarak cevap veren Keanu Reeves'in isteği gerçek oldu. 2005 yapımı Constantine filmi beyaz perdeye yeniden dönmek için hazırlanıyor. Üatelik Keanu Reeves’in başrolde olacağı da kesinleşti. 

Keanu Reeves’in başrolde olacağı da duyuruldu. 2005 yapımı doğaüstü gerilim filmi, orijinal filmin de yönetmeni olan ve Açlık Oyunları’yla ün kazanan Francis Lawrence tarafından yönetilecek. Filmin senaryosu ise Akiva Goldsman tarafından yazılacak. Projenin yapımcılığını ise JJ Abrams ve Hannah Minghella üstleniyor. Devam filminin kadrosunda, Reeves dışında ilk filmden hangi oyuncuların yer alacağı ise henüz belli değil.

Reeves’in oynadığı Constantine, 2005 gişesinde dünya çapında 200 milyon doların üzerinde hasılat elde etti ve filmin hayranları uzun zamandır bir devam filmi bekliyordu. DC Comics karakterlerinden biri olan John Constantine, Hellblazer çizgi roman serisinde karşımıza çıkan mistik güçler konusunda uzman bir dedektif.

 



Kaynak: AA