29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 14.01.2021 23:45 | Son Güncelleme: 16.02.2022 15:14

Kobe’nin hatrına bile izlenir

SPOR EKRANI
Kobe’nin hatrına bile izlenir
Editör Editör
NBA yıldızı Tony Parker’ın kariyerine odaklanan The Final Shot belgeselinin yıldızı, geçen yıl hayatını kaybeden Kobe Bryant... Michael Jordan’ın hayatını anlatan ve büyük ilgi gören The Last Dance’in ardından bu kez bir başka basketbol yıldızı Tony Parker’ın hayatına odaklanan The Final Shot isimli yapım Netflix’te yayında. Belgesel 18 yıllık NBA macerasına 4 şampiyonluk ve birçok bireysel ödül sığdıran Fransız oyuncunun kariyerinden önemli kesitler, özel arşiv görüntüleri ve dev sporcuların röportajlardan oluşuyor. En keyifli bölümler ise Parker’ın NBA’de kendini kabul ettirme süreci ile başarıları, sakatlık sonrası dönüş ve şut tekniğini değiştirme dönemi ile Fransa Milli Takımı için tutkulu mücadelesi. Filmin yıldızı ise geçen yıl hayatını kaybeden efsane Kobe Bryant. Belgeselde Tony Parker’ın Holywood yıldızı Eva Longoria ile olan evliliğine de kısaca değinilmiş. (Netflix)

Uçan kayaklar Polonya’da

Kış sporları içinde en keyiflilerinden biri kuşkusuz kayakla atlama. Bu branşta Dünya Kupası mücadelesi devam ediyor. Genel klasmanda Norveçli Halvor Egner Granerud, rakipleriyle arayı açmış durumda. Bu nedenle takım müsabakaları biraz daha cazip hale geldi. Bu organizasyonlardan biri bu hafta sonu Polonya’nın Zakopane kentinde yapılacak. Yarışta ev sahibi ülke ile Norveç, Almanya, Avusturya ve Slovenya takımlarının çekişmesi izlemeye değer. (16 Ocak Cumartesi 18.15, Eurosport 1)

Dev maçların haftası

FUTBOL Bu hafta Beşiktaş ile Galatasaray’ı karşı karşıya getirecek yılın ilk derbisi her açıdan cazip. (17 Ocak Pazar 19.00, BeIN 1) Premier League’de iki ezeli rakip Liverpool ile Manchester United karşı karşıya gelecek. (17 Ocak Pazar 19.30, S Sport) İtalya’da bu hafta iki dev randevu var. Başkent derbisinde Lazio ile Roma kozlarını paylaşırken, (15 Ocak Cuma 22.45) Inter de evinde Juventus’u konuk edecek (17 Ocak Pazar 22.45). İki karşılaşma da BeIN ekranlarında. BASKETBOL Süper Lig’de genç kadrosuyla iyi işler çıkaran Beşiktaş, derbi maçta şampiyonluğun en güçlü adaylarından Fenerbahçe’nin karşısına çıkacak. (17 Ocak Pazar 13.00, Tivibu) THY Euroleague’in iki dev takımı CSKA Moskova ile Barcelona, 20.hafta mücadelesinde Rusya’da kozlarını paylaşacak. Aynı saatte Fenerbahçe, sahasında Panathinaikos’u konuk edecek. (15 Ocak Cuma 20.00, Bein Sports) NBA’in iki süperstarı Giannis Antetokounmpo ile Kevin Durant, Milwaukee-Brooklyn kapışmasında parkeye çıkacak. (18 Ocak Pazartesi 03.30, S Sport) VOLEYBOL Ülkemizde oyun kalitesi olarak en üstteki organizasyon olan Sultanlar Ligi’ndeki Fenerbahçe-Eczacıbaşı karşılaşması izlenmeli. (17 Ocak Pazar 17.00, TRT Spor 2)