30 Nisan 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 26.03.2021 06:00 | Son Güncelleme: 16.02.2022 15:15

Pandemi engelini beIN Connect aşıyor

beIN Connect nisan ayında her hafta yeni bir filmi izleyiciyle buluşturacak. Aralarında pandemi nedeniyle vizyon fırsatı bulamayan yapımlar da var
Pandemi engelini beIN Connect aşıyor
POP ŞARKICISI VE ASİSTANININ İLİŞKİSİ Dakota Johnson’ın başrolünde yer aldığı Büyük Hayaller / The High Note ünlü bir pop şarkıcısı ve kişisel asistanının ilişkilerini konu alıyor. Türkiye’de pandemi nedeniyle filmin sinemada gösterimi yapılamadı (4 Nisan Pazar) CADILAR BAYRAMI KORKUSU Kâbus Evi / Haunt Cadılar Bayramı gecesi ürkütücü bir eve giren bir grup gencin başından geçen tüyler ürpertici olayları anlatan bir korku. (4 Nisan Pazar) PARİS’E ZOMBİ İŞGALİ Pit Agarman’ın aynı isimli romanından uyarlanan Gece Dünyayı Yuttuğunda / La nuit a dévoré le monde bir partinin ertesi sabahı uyandığında Paris’in zombilerce işgal edildiğini gören genç bir adamın başından geçen ürkütücü olayları işliyor. (7 Nisan Çarşamba) HAPİSHANEDEN KAÇIŞ Pretoria’dan Kaçış / Escape from Pretoria gerçek bir hikâyeye dayanıyor. Başrolünü yıldız oyuncu Daniel Radcliffe’in üstlendiği film Güney Afrika’da bir hapishaneden kaçışı anlatıyor. (11 Nisan Pazar) KAPANA KISILAN YAZAR Janelle Monáe’nin başrolünde olduğu, Get Out ve Us filmlerinin yapımcılarının da prodüksiyon ekibinde yer aldığı Antebellum korkunç bir gerçekliğin ortasında kapana kısılıp kalan bir yazarın hikayesini konu alıyor. (18 Nisan Pazar) TÖVBE EDEN SOYGUNCU Dürüst Hırsız / Honest Thief başrollerini Kate Walsh ve Liam Neeson’ın paylaştığı, artık dürüst bir hayat yaşamak isteyen ünlü bir banka soyguncusunun başından geçen heyecanlı olayları aktarıyor. (25 Nisan Pazar)

Oscar adayı Emma da var

2021 Oscar Ödüllerinde ‘En İyi Makyaj ve Saç Tasarımı’ ile ‘En İyi Kostüm Tasarımı’ kategorilerinde adaylık kazanan ve Anya Taylor-Joy’un başrolünde yer aldığı Emma da beIN Connect’te izlenebiliyor. Aynı şekilde Renée Zellweger’e 2020 En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandıran Judy ve En İyi Özgün Senaryo adaylığı bulunan Bıçaklar Çekildi / Knives Out gibi 100’den fazla Oscar filmi de katalogda bulunabiliyor.