20 Nisan 2024, Cumartesi
Haber Giriş: 27.12.2022 10:38 | Son Güncelleme: 27.12.2022 10:47

Wednesday'in 2. sezonu için ipuçları

Wednesday Addams'ın ailesinden uzak dünyası son dönemin en popüler Netflix yapımlarından birini haline gelmekte kalmadı karaktere hayat veren Jenna Ortega'yı da zirveye taşıdı. Henüz onay almasa da dizinin yapımcıları 2. sezon planlarını anlattı
Wednesday'in 2. sezonu için ipuçları

Netflix dizisi Wednesday'in yaratıcıları Al Gough ve Miles Millar, izleyicilere daha önce hiç görmedikleri bir şey verdi: Wednesday Addams'ın tuhaf ve sevimli ailesinden uzak dünyası. Genç gotik ikon; yeni okuluna başladıktan birkaç gün sonra, ilk sezonun tamamını çözmeye harcayacağı fantastik bir polisiye hikayenin içine düştü: Nevermore öğrencilerini kim ve neden öldürüyor?

Jenna Ortega'nın (Wednesday) yıldızlaştığı ve sırların çözüldüğü 8 bölüm sonunda dizisi izleyen herkes aynı soruyu sormaya başladı. 2. sezon ne zaman başlayacak ve Wednesday'in okulu Nevermore Akademi'nin kapanmasıyla yeni macera nerede geçecek? Dizinin yaratıcıları henüz Netflix tarafından onaylanmasa da ikinci sezon planlarını Hollywood Reporter'a anlattı.

Okulun kapanmasının 2. sezon için kendilerine çok fazla seçenek sunduğunu söyleyen Gough "Tüm ilişkileri keşfetmek ve binevi hepsini karıştırmak istiyoruz. Yine de yeni sezonda Wednesday ve Enid'in arkadaşlığının devam edeceğini söyleyebiliriz" dedi.

"Dizinin odağı kız kardeşlik ve arkadaşlık"

Wednesday'in arkadaş edindiğine yani değiştiğine değinen Miller dizinin odağında kız kardeşlik ve arkadaşlık olduğuna dikkat çekti. Miles Millar "Bazen karakterler değişiyor, bu organik bir süreç. Dizilerin eğlenceli tarafı bu. Her şeye açığız ama dizinin odağını değiştirmeyeceğiz" dedi.

 Wednesday kaç sezon sürecek?

Al Gough herkesin merak ettiği "Wednesday kaç sezon sürecek?" sorusuna ise "Televizyonun güzel yanı da bu. İstediğiniz kadar devam edebiliyorsunuz. Karakterlere ilgiyi kaybetmeden izleyicilerle özel bir bağ kurabilirsek gidebildiğimiz kadar gitmek isteriz" dedi.