08 Mayıs 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Haber Giriş: 15.12.2023 11:18 | Son Güncelleme: 15.12.2023 11:44

The Peninsula Istanbul'dan birbirinden özel ve benzersiz deneyimler

The Peninsula Istanbul’un, huzur ve rahatlama sunan Spa ve Wellness Merkezi, zengin bakım yelpazesi, hamam ve havuz alanlarıyla misafirlerini alışılmışın dışında bir spa deneyimine davet ediyor. Dünyaca ünlü markaları ve benzersiz bakımlarıyla, yeni yıl için çok özel hediyeler sunuyor
The Peninsula Istanbul'dan birbirinden özel ve benzersiz deneyimler

The Peninsula Hotels'in dünya çapındaki zarif ve lüks otel portföyünün üyesi ve Türkiye’deki ilk oteli The Peninsula Istanbul, İstanbul Boğazı'nın kıyısında, Tarihi Yarımada manzarasına hakim benzersiz konumunda konuklarına geniş bir seçenek yelpazesiyle benzersiz bir SPA ve wellness deneyimi sunuyor. The Peninsula Istanbul SPA ve Wellness Merkezi’nin benzersiz bakımları, yeni yıl döneminde sevdiklerinize verebileceğiniz çok özel bir hediye alternatifi olarak öne çıkıyor.

Benzersiz Spa ve Wellness Olanakları

Roma banyoları ve Osmanlı hamamlarından ilhamla tasarlanan The Peninsula Spa ve Wellness Merkezi’nde, Zeynep Fadıllıoğlu’nun imza stili ve otelin sanat koleksiyonundan eserler fark yaratıyor.

2.500 m² bir alana sahip The Peninsula Spa ve Wellness Merkezi'nde, sekiz adet bakım odası, iki adet geleneksel Türk hamamı, etkileyici bir aydınlatmaya sahip 25 metre uzunluğunda yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve su altı müzik sistemi, macera duşu, buz çeşmesi ile kapsamlı bir bakım menüsü yer alıyor.

The Peninsula Spa ve Wellness Merkezi'nin SPA bakım menüsü dünyaca ünlü markalarıyla öne çıkıyor. Monte Carlo merkezli, biyomimetik peptitlerle (doğala özdeş moleküller) geliştirilmiş lüks cilt bakım uygulaması sunan, ASIA SPA Ödülü sahibi Margy’s Monte Carlo markasının imza ürünü gold mask, kolajen maskesi, yaşlanma karşıtı terapileri gibi uygulamaları ile SPA deneyimini zenginleştiriyor.

Ürün yelpazesinde Doğu’nun Ayurveda ilkeri ve Batı’nın aromaterapi tekniğinin harmanlayan Subtle Energies, doğal cilt bakımı ve sağlıklı yaşam çözümleri sunuyor. Amaçları her zaman “mümkün olan en iyi” sonuçları elde etmek olan tolerans, işlevsellik, güvenirlik, uzun süreli etki ile ilişkilendirilen tıbbı cilt bakım markası MBR ürün ve uygulamaları The Peninsula Spa ve Wellness Merkezi’nde misafirleri ile buluşuyor.

Yılbaşı döneminde benzersiz deneyimler

Dünyanın en köklü lüks otel gruplarının başında gelen The Peninsula Hotels’in Boğazdaki göz kamaştıran projesi The Peninsula Istanbul, Aralık ayı boyunca yılbaşı ruhunu yansıtacak birbirinden çekici programları ile misafirlerini ağırlıyor. Yılın bu en renkli dönemi, The Peninsula Istanbul’da, Aralık ayında her Cumartesi 20:00 - 22:00 saatleri arasında “The Peninsula Orkestra” konser serisi ve yemek servisi ile misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatıyor. The Peninsula Istanbul, 24 Aralık’ta açık büfe ve canlı caz performansı eşliğinde gerçekleşecek olan Noel Brunch’ıyla misafirlerini ağırlayacak. Yılbaşı gecesini eşsiz bir deneyimle unutulmaz kılmak adınaysa, 31 Aralık akşamı, 20. yüzyılın başlarından kalma tarihi yolcu terminali binasının yüksek tavanlı ikonik mekanı The Lobby’de özenle hazırlanmış Yılbaşı Gecesi Gala yemeği ve manzarasıyla büyüleyen GALLADA ve Topside Bar’da özel menü ve eğlence seçenekleriyle.

The Peninsula Istanbul’un her köşesine yeni yıl ruhu hâkim olacak. 2024’ün ilk gününe ise, özel Yeni Yıl Brunch’ı sunulacak. 8 Ocak’a kadar The Peninsula’nın dünyaca ünlü ikonik çay saati deneyimini sunduğu Peninsula Çay Saati, yılbaşı sezonuna özel olarak hem yetişkin hem çocuk misafirlerini ağırlayacak. Cuma’dan Pazar’a Noel Baba’nın sürpriz ziyaretleri ile renklenecek çay saatlerinde, yılbaşı ruhunu yansıtacak tatlı ve tuzlu ikramlar ve yılbaşı döneminin sevilen içecekleri yer alıyor.

Yılbaşı gecesini otelde deneyimlemek isteyen misafirlere özel yılbaşı konaklama paketi de sunuluyor. The Peninsula Istanbul, yılın bu en renkli döneminde sunduğu benzersiz deneyimlerle, dikkat çeken şık atmosferinde misafirlerini mükemmel konfor ve kusursuz hizmet anlayışı ile ağırlamayı bekliyor.