02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 13.10.2023 04:32 | Son Güncelleme: 13.10.2023 04:34

Dr. Fırat Özer: Gençlik aşısı mucize yaratmaz ama cildinizin yaşlanma saatini yavaşlatır

Hollywood’un makyajsız öz güven akımını destekleyen ‘doğal uygulamalar’ arasında son zamanlarda öne çıkan mezoterapi yani kadınlar arasındaki adıyla ‘gençlik aşısı’nı üç plastik cerraha sorduk
Gençlik aşısı uygulaması yaklaşık 15 dakika sürüyor. Eğer alerjik bir cildiniz yoksa uygulama sonrası kızarma ya da morarma yaşanmıyor.
Gençlik aşısı uygulaması yaklaşık 15 dakika sürüyor. Eğer alerjik bir cildiniz yoksa uygulama sonrası kızarma ya da morarma yaşanmıyor.

Dolguların onu bambaşka birine dönüştürdüğünü fark eden ve bu yapay görünümden rahatsız olmaya başlayan kadınlar dolgulara alternatif arıyordu. Neredeyse 20 yıldır var olan ve ‘gençlik aşısı’ ismiyle bu aralar yeniden gündemde olan mezoterapi yöntemi bu beklentiyi karşıladığı için çok sevildi.
Malum, artık trend güzel görünmek ve yaşlanmamak değil, güzel yaş almak. Bunu yaparken de mümkün olduğu kadar doğal olmak. Kimileri buna, “yaşının en iyisi olmak” diyor. Mezoterapi ya da vitamin enjeksiyonu denildiği zaman belki de pek cazip gelmeyen uygulama son zamanlarda ‘gençlik aşısı’ tabiriyle çok popüler oldu. Çünkü ufak dokunuşlarla doğal olmak moda haline geldi. Uzun yıllardır güzelleştiren 3 plastik, rekonstrüktif ve estetik cerraha gençlik aşısını sorduk. İlk önce plastik cerrah, Operatör Dr. Fırat Özer’in m-Onep Beauty Institute’taki odasındayız…