28 Mart 2024, Perşembe
Haber Giriş: 26.11.2021 04:30 | Son Güncelleme: 16.02.2022 15:18

En süper gücümüz sevgi!

Bu hafta sevginin gücünü gösteren ve gizem dolu iki macera ön plana çıkıyor
En süper gücümüz sevgi!

3-6 yaş

Gerçek Süper Güç, ‘sevgi’nin tüm koşullara karşın hayatta bizi cesaretlendiren, güven veren, mutlu hissettiren en büyük güç olduğunu; kıskançlıklara, bencilliklere, hatta kimi zaman yaramazlıklarla özlemlere karşın hep varlığını koruduğunu anlatan, ilgi çekici çizimlere sahip çok şirin bir baba-oğul hikâyesi. 
  • Gerçek Süper Güç / Ninka Reittu / Çeviren: Hazel Bilgen / Yapı Kredi Yayınları / 36 Sayfa

7-8 yaş 

Eva Furnari’den Prens Burnubüyük, kusur aramanın güzellikleri görmeyi engellediğini, önemli olanın paylaşabileceklerimiz, birbirimize öğretebileceklerimiz, dahası birlikteyken mutlu hissetmemiz, karşılıklı sevgimiz olduğunu anlatan çok sevimli ve naif bir hikâye. Herkeste kusur arayan Prens Burnubüyük’ün, evlenmeye karar verdiğinde karşısına gelen her adayda kusurlar bulması kaçınılmazdır. 
  • Prens Burnubüyük / Eva Furnari / Çeviren: Canberk Koçak / Tudem Yayınları / 32 Sayfa

9-12 yaş

Babaannemin Sandığı hatıralar, aile olmak ve arkadaşlık üzerine sürprizlerle dolu sevimli bir hikâye. Her şey Yaz’ın yaz tatilini geçirmek üzere babaannesinin evine gitmesiyle başlar. Gördüğü gizemli sandık aklını kurcalarken, arkadaşları Sıla ve Tan, üstelik kasabaya gelen arkeologlar, onu daha da ilgi çekici hale getirecektir. 
  • Babaannemin Sandığı / Şeyma Ayık / Resimleyen: Melike Tan / Altın Kitaplar / 104 Sayfa

12 yaş ve üstü

Çok sevilen Son Darin serisinin üçüncü kitabı Eşsiz Darin’de gençleri yine heyecan ve macera dolu bir hikâye bekliyor. Kahramanımız Byx, bu kez barışı sağlamak için mücadeleye koyuluyor. Zira Murdano ve Dreyland’in orduları karşı karşıya geldiğinde binlerce canlı hayatını kaybedebilir… 
  • Son Darin 3- Eşsiz Darin / Katherine Applegate / Çeviren: Asena Çakmak Özdemir / Doğan Egmont / 284 Sayfa