19 Nisan 2024, Cuma
Giriş: 13.09.2022 09:15 | Son Güncelleme: 17.01.2023 14:53

74. Emmy Ödülleri'nde kırmızı halıya damga vuranlar

74. Emmy Ödülleri'nde diziler kadar kırmızı halıdaki elbiseler de konuşuldu. Bu yıl geceye ışıltılı elbiseler hakimdi. Zendaya'nın Valentino elbisesi göz kamaştırırken Julia Garner'ın Gucci elbisesi hafızalara kazındı
74. Emmy Ödülleri'nde kırmızı halıya damga vuranlar - Resim: 1

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon, Emmy Ödülleri’nin kırmızı halısında ışıltılı elbise tercih edenlerdendi. 46 yaşındaki aktris straplez, gece mavisi bir Giorgio Armani giydi. The Legally Blonde yıldızı, kombinini Tiffany & Co. pırlanta kolye ve Aquazzura bilekten bantlı topuklu ayakkabılarla tamamladı.

74. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu (Habere git)

74. Emmy Ödülleri'nde kırmızı halıya damga vuranlar - Resim: 2

Lily James

İngiliz aktris Lily James de geceye altın rengi bir Versace ile katıldı. 33 yaşındaki oyuncunun vücudunu saran elbisesi gecenin en çok beğenilen görünümlerinden biri oldu. 

74. Emmy Ödülleri'nde kırmızı halıya damga vuranlar - Resim: 3

Julia Garner

Gecenin en dikkat çekenlerinden elbisesinin ilginç tasarımıyla Julia Garner oldu. 28 yaşındaki oyuncu boyun ve etek boyu boyunca gümüş ve beyaz çiçek süslemeli siyah kadife kesimli bir Gucci elbise giydi. Ozark yıldızı uzun kollu elbisesinin ortasında, göbeğini ortaya çıkaran bir dekolteye sahipti. Sarı saçlarını dalgalı bir şekilde toplayan aktris, dumanlı bir göz makyajı kullandı. 

74. Emmy Ödülleri'nde kırmızı halıya damga vuranlar - Resim: 4

Elle Fanning

Siyah ve açık pembe renkli straplez elbisesiyle Elle Fanning göz kamaştırdı. Kırmızı halı röportajı sırasında Elle, The Great’te  birlikte çalıştığı tasarımcı Sharon Long'un elbiseyi onun için tasarladığını açıkladı.