01 Mayıs 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Haber Giriş: 28.09.2023 13:31 | Son Güncelleme: 28.09.2023 13:33

İtalyan Moda Markası Sisley, Türkiye pazarına dönüyor

İtalya’nın sembolik moda markası, Türkiye pazarında yeniden genişlemeye hazırlanıyor. Sisley ilk mağazalarını ekim ayında Galataport AVM ve Bursa Downtown AVM’de açılıyor
İtalyan Moda Markası Sisley, Türkiye pazarına dönüyor

İtalya'nın sembolik moda markası çekici ve cesur tarzıyla tanınan Sisley, Türk pazarına büyük bir giriş yapmaya hazırlanıyor. 50 yılı aşkın bir süreyi kapsayan geçmişiyle Sisley, premium koleksiyonlarıyla Türkiye'deki moda tutkunlarını büyülemeye hazırlanıyor. Şık ve çağdaş tasarımları bir araya getirme vizyonuyla yola çıkan marka, AVM ve Bursa Downtown AVM’de ilk mağazalarını Ekim ayı itibariyle açıyor.

Sisley hakkında

Sisley, 1968 yılında Paris’te denim markası olarak ortaya çıktı. Dönemin toplumsal reformlarına mükemmel bir şekilde uyum sağlayan Sisley'in yenilikçi tarzı, giderek daha fazla moda severlere odaklanmaya başlayarak moda dünyasına yeni bir soluk kazandırdı.

1974 yılında Benetton Grubu bünyesine geçen Sisley, 80'li yıllarda markanın koleksiyonlarındaki özgün ve unisex tasarımlar, dönemin moda trendlerinin ifadesi haline gelerek modern yaşam tarzının ayrılmaz bir parçası haline geldi. 80'lerde seyahat etmenin zevkini ve 90'larda daha cesur ve seksi tarzı keşfeden Sisley, insanlara her türlü hazzın peşinden gitme konusunda ilham veriyor.



Bugün dünya çapında 600 lokasyonda yer alan marka, seksi ve avangard ürün yelpazesiyle güçlü ve özgün bir imaja sahip Benetton Grup markasıdır