27 Temmuz 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 25.10.2023 16:09 | Son Güncelleme: 25.10.2023 16:11

Oysho Galataport mağazası açıldı

Galataport'ta yer alan yeni mağazayla, Oysho İstanbul'da toplam 20 ve Türkiye'de 29 mağazaya sahip oluyor
Oysho Galataport mağazası açıldı

Boğaz kıyısındaki şehrin en ikonik noktalarından biri olan Galataport'ta yer alan yeni Oysho İstanbul mağazası 500 m2'yi aşan satış alanına sahip ve tamamen yenilenmiş bir imaj sunuyor. Mağaza yenilikçi sergileme sistemi sayesinde farklı koleksiyonlara etkili bir şekilde adapte olması için tasarlanan iki kata sahip. Kenar mobilyalar LED ışıklandırmaya sahip ve büyük cam cepheyle birlikte tüm iç mekâna yüksek seviyede görünürlük sağlıyor.

Oysho bu alanda fitness, yoga ve running gibi sporlar için en teknik koleksiyonlardan trekking ve tenis gibi açık hava etkinliklerine adanan kapsül koleksiyonlara kadar çok sayıda ürün sunacak. Ayrıca lifestyle ve athleisure koleksiyonları da hazır bulunacak. 

Mağazada ücretsiz wifi ve alışveriş işlemini bireysel olarak tamamlayıp bekleme mecburiyetini ortadan kaldıracak üç adet hızlı kasa yer alıyor. Ayrıca, müşterilere online alışveriş yapıp siparişlerini satış noktasından teslim alma imkânı sunan “store delivery” hizmeti de mevcut.

Galataport mağazasıyla Oysho 56 pazarda toplam 436 mağazaya sahip oluyor, bunların 29'u Türkiye'de yer alıyor. Oysho ayrıca online mağazasıyla da 48 ülkede ve uluslararası Oysho.com versiyonuyla 169 ülkede varlık gösteriyor.