20 Nisan 2024, Cumartesi
Haber Giriş: 23.08.2022 12:01 | Son Güncelleme: 23.08.2022 13:48

Victoria Beckham büyük beden modasına da el attı

Yaklaşık 15 yıllık moda kariyeri boyunca çok fazla beden alternatifi sunmayarak yalnızca zayıf kadınlar için üretim yapan şarkıcı ve modacı Victoria Beckham büyük beden kadınlar için de tasarım yapmaya başladı
Victoria Beckham büyük beden modasına da el attı

Eski şarkıcı yeni modacı Victoria Beckham 2008 yılında kurduğu ve kendi adını taşıyan giyim markasıyla neredeyse sadece kendisi kadar zayıf kadınlar için üretim yapıyor, bu nedenle de sık sık eleştiriliyordu. Modacı Beckham artık büyük beden modasına da el atıyor.

Spice Girls'ün eski üyesi 47 yaşındaki Victoria Beckham'ın markasının 2020'de 8.6 milyon sterlin zarar ettiği, bunu 2021'de 16.8 milyon sterlinlik bir zararın izlediği belirtilmiş ve şirketin şu anda 50 milyon sterlini aşan zararı bulunduğu açıklanmıştı. Eşi David Beckham'ın finansal olarak desteklememesi halinde batacağı belirtilen Beckham moda şirketi için dönüştürücü bir hamle yaptı. Markasına VB Body adlı bir koleksiyon ekleyerek büyük bedenler için de tasarımlar yapmaya başladı. Bu hamle Victoria Beckham'ın markasının kar etmesini sağlar mı bilinmez ama beden olumlama çağında moda severleri mutlu ettiği kesin. 

Beckham'ın web sitesinde satışa sunulan seriden bir parça


Modacının markasının kayıplarını silebilmesi için yaptığı tek yenilik bu değil. Beckham, pandemi döneminde müşterilerin satın almadan önce deneyebilecekleri parçaları sipariş etmelerine olanak tanıyan bir hizmet başlatmıştı. 

"Zayıf olmanın modası geçti"

Beckham, geçen mayıs ayında zayıf olmanın modasının geçtiğini düşündüğünü söyleyerek, “Bence bugün kadınlar sağlıklı ve kıvrımlı görünmek istiyor. Biraz göğüsleri ve poposu olsun istiyorlar. Belli bir boyda olmak değil. Bu, kim olduğunuzu bilmek ve kim olduğunuzla mutlu olmakla ilgilidir' açıklamasını yapmıştı.

"Sadece ızgara balık ve sebze yiyor"

Victoria açıklamasıyla hayranlarını şaşırtsa da David Beckham, birlikte oldukları 25 yıl boyunca eşi Victoria Beckham'ın aynı yemeği yediğini açıklayarak, "Ne yazık ki, son 25 yıldır aynı şeyi yiyen biriyle evliyim. Victoria ile tanıştığımdan beri sadece ızgara balık ve buharda pişmiş sebze yiyor. Oradan ayda yılda bir sapar" ifadelerini kullanmıştı.