26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 13.02.2022 13:06 | Son Güncelleme: 25.02.2022 10:03

Ailesi yeni Michael Jackson filminden umutlu

Popun Kralı Michael Jackson'ın hayatı film oluyor. Ailesi; Graham King'in çekeceği filmin, Leaving Neverland belgeseliyle oluşan kötü imajı düzelteceği inancıyla projeden umutlu.
Ailesi yeni Michael Jackson filminden umutlu

Sadece sesiyle ve şarkılarıyla değil sahnesi ve skandallarıyla da müzik tarihine geçen Michael Jackson'ın hayatı film oluyor. Lionsgate, Michael adlı biyografik filmde Oscar’lı Bohemian Rhapsody filminin yapımcısı Graham King'in imzası olacağı resmen duyurdu. Senaryosunu üç Oscar ödüllü John Logan'ın yazacağı filmde, Leaving Neverland: Michael Jackson and Me adlı belgesel ile Jackson hakkında çıkan çocuk istismarı iddiaları ve müzisyenin 2009’daki ölümüne kadar yaşadıkları anlatılacak.

"Onur duyuyoruz"

Moonwalk (Ay yürüyüşü) dansıyla özdeşleşen şarkıcının ailesi, resmi duyurunun yapılması sonrasında projeyi heyecanla beklediklerini açıkladı. Jackson'ın annesi Katherine Jackson, "Michael küçüklüğünden beri Jackson 5'in bir üyesi olarak sinemanın büyüsüne bayılırdı. Aile olarak hayat hikayemizin beyaz perdede canlanmasından onur duyuyoruz" dedi.

Gelirleriyle hala zirvede

Michael Jackson, 2019 yılında yayımlanan Leaving Neverland: Michael Jackson and Me adlı belgeselin merkezinde yer alan bir dizi çocuk istismarı iddialarıyla tüm dünyada büyük bir tepki topladı. Ailesi ise bu iddiaları reddetti. Buna rağmen Jackson'ın eserleri birçok platformda listelerden çıkarıldı. Forbes'un Hayatta olmayıp en çok kazanan ünlüler listesinde zirvede olan Jackson'ın gelirleri düşse de varisleri telif haklarını almaya devam etti.