19 Nisan 2024, Cuma
Haber Giriş: 07.04.2023 13:22 | Son Güncelleme: 07.04.2023 14:20

CSO Ada Ankara’da I Musici ile Vivaldi şöleni yaşandı 

Türkiye’nin ve dünyanın en ünlü orkestralarının adresi olan CSO Ada Ankara; Uluslararası Orkestralar Serisi kapsamında ağırladığı I MUSICI ile sanatseverlere muhteşem bir konser deneyimi yaşattı
CSO Ada Ankara’da I Musici ile Vivaldi şöleni yaşandı 

10 yıla yakın süredir Türkiye’deki hayranlarından uzak kalan I MUSICI bu uzun arayı 70. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında çıktıkları turnede CSO Ada Ankara’da verdiği muhteşem konser ile sonlandırdı. Sanatseverlerin yoğun ilgili gösterdiği prömiyer niteliği taşıyan konserde I MUSICI, ilk kez 70 yıl önce seslendirdikleri Vivaldi’nin 4 Mevsimi'nin yeni düzenlemesi olan Vivaldi & Verdi- Le Quattrro Stagioni albümünden eserleri seslendirdi. Dinleyicileri büyüleyen bir performans sunan topluluk, müzikseverlere unutulmayacak bir konser deneyimi yaşattı. 

CSO Ada Ankara Uluslararası Orkestralar Serisi, 26 Nisan’da dönem müziği sahasında uzmanlaşmış virtüöz sanatçılardan oluşan ünlü Il Pomo d'Oro ve MET Opera başta olmak üzere dünyanın en önde gelen sahnelerinde yer alan prestijli ödüllerin sahibi Polonyalı kontrtenor Jakub Jozef Orlinski konseri ile devam ediyor.