26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 24.03.2023 14:25 | Son Güncelleme: 24.03.2023 15:40

Ed Sheeran'ın Eyes Closed şarkısı müzikseverlerle buluştu

Dört kez Grammy ödülü alan ünlü İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve yapımcı Ed Sheeran, Subtract adlı yeni albümünün öncesinde Eyes Closed şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu
Ed Sheeran'ın Eyes Closed şarkısı müzikseverlerle buluştu

Ed Sheeran'ın  yeni şarkısı Eyes Closed bugün itibariyle ABD'de Atlantic Records, İngiltere'de Atlantic Records & Asylum Records ve diğer tüm ülkelerde Atlantic Records & Warner Music etiketiyle yayımlandı. Yeni eserinde birini kaybetmekle ilgili duygularını anlatan Sheeran, şarkısı başarısını borçlu olduğunu sürekli dile getirdiği yakın müzisyen arkadaşı Jamal Edwards'ın 2022'deki ani ölümü üzerine yazdı.

Ed Sheeran: #TheSumOfItAll fragmanı

32 yaşındaki İngiliz şarkıcı 5 Mayıs'ta yayınlanacak olan 14 şarkı ve 4 bonus track olmak üzere toplam 18 şarkıdan oluşan Subtract albümü için "10 senedir bu albüm üzerine üzerine çalışıyorum. Bu süreçte yüzlerce şarkı yazıp besteledim ve vizyonumu en net ifade eden şarkılar üzerinde çalışarak mükemmel bir akustik albüm hazırlamaya çalışıyordum. Bu sırada 2022 yılı başında yaşadığım bir dizi olay hayatımı, ruh sağlığımı ve sanata bakış açımı değiştirdi. Bir hafta içinde, 10 yıllık bir çalışmayı en derin ve karanlık düşüncelerimle değiştirdim" dedi. 

Ed Sheeran - Eyes Closed