23 Haziran 2025, Pazartesi
Abone Ol Giriş yap
06.06.2025 04:30
İrem Uzunhasanoğlu
İrem Uzunhasanoğlu

Makaleyi sesli dinle • 0:00

Beyazperdedeki hayaletler

Fransız yazar Didier Blonde’un romanı Figüran, belleğin sisli sokaklarında geçen gizemli bir arayışın hikâyesi
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Çağdaş edebiyatın en başat temalarından biri “kimlik arayışı” olsa gerek. Coğrafyalar, dekorlar, tarihler değişiyor ancak kendini arayan, kim olduğunu bulmaya çalışan birey asla değişmiyor. Kim olduğunu bulmaya çalışırken “kayıp zamanları” ve “kayıp insanları” arıyor aynı zamanda karakterler.

Yazının tamamını görebilmek için lütfen abone olun. ABONE OL Aboneyseniz üye girişi yapınız.
Oksijen'e e-gazete aboneliği ile edineceğiniz avantajlar; Oksijen yazarlarının tüm yazılarına erişim Gazeteoksijen.com üzerinden 7/24 güncel haber erişimi Her gün e-posta kutunuza gelen Oksijen bülteni Gazete Oksijen, O2 ve özel yayın arşivine erişim

Hesap oluşturun

veya
Zaten üye misiniz? Üye girişi yapın

* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.

İrem Uzunhasanoğlu
İrem Uzunhasanoğlu