18 Haziran 2025, Çarşamba
Abone Ol Giriş yap
Haber Giriş: 11.08.2023 04:34 | Son Güncelleme: 11.08.2023 04:34

Ya bu hikayedeki kötü adam bizsek!

Bildiğimiz hikayede biz Trump karşıtları aydınlanmanın neferleri olarak iyi adamlarız. Trump’çılar ise gerici, yobaz ve otoriter. Sizi, ilelebet iyi adamlar olmadığımız bir bakış açısına davet ediyorum
Trump, 28 Mart 2019’da Michigan Grand Rapids’deki Van Andel Arena’da bir miting sırasında destekçilerini selamlıyor.  (Fotoğraf: Scott Olson/Getty Images)
Trump, 28 Mart 2019’da Michigan Grand Rapids’deki Van Andel Arena’da bir miting sırasında destekçilerini selamlıyor. (Fotoğraf: Scott Olson/Getty Images)
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült
email [#52C1F5] Created with Sketch. Her gün aynı saatte, en önemli gelişmeler e-posta kutunda! Şimdi ücretsiz üye ol, gündemi kaçırma!

David Brooks / The New York Times

Görünüşe bakılırsa Donald Trump hakkında her hafta yeni soruşturma açılıyor. Buna rağmen anketlerde Cumhuriyetçi rakiplerinin açık ara önünde, genel seçim anketlerinde ise Joe Biden’la başa baş gidiyor. Trump’ın Biden karşısındaki anket puanı 2020’de hiç bu kadar yükseğe çıkmamıştı. Neler oluyor? Yaptığı onca şeyden sonra bu adam nasıl hâlâ siyaseten ciddi bir seçenek?

Yazının tamamını görebilmek için lütfen abone olun. ABONE OL Aboneyseniz üye girişi yapınız.
Oksijen'e e-gazete aboneliği ile edineceğiniz avantajlar; Oksijen yazarlarının tüm yazılarına erişim Gazeteoksijen.com üzerinden 7/24 güncel haber erişimi Her gün e-posta kutunuza gelen Oksijen bülteni Gazete Oksijen, O2 ve özel yayın arşivine erişim

Hesap oluşturun

veya
Zaten üye misiniz? Üye girişi yapın