18 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 25.08.2023 13:16 | Son Güncelleme: 13.10.2023 11:23

Aras Bulut İynemli Atatürk dizisinin fragmanını paylaştı

Aras Bulut İynemli, Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayından kaldırılmasının ardından sessizliğini bozdu. Başrol oyuncusu sosyal medya hesabından dizinin fragmanını paylaştı

Mehmet Ada Öztekin'in yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı 6 bölümlük Atatürk dizisi Disney Plus yayınından kaldırıldı. Tepki alan bu karar sonrası dizinin başrol oyuncusu sosyal medyadaki sessizliğini bozdu. İynemli Instagram'dan dizinin fragmanı ile birlikte paylaşımda bulundu:

"1881’de doğdu… İlelebet yaşayacak… En büyük kahramanımızın milletimizi ayağa kaldıran tutkusu hep bizimleydi… Biz bir film yaptık; Onun fikirlerini, duygularını hissetmeye ve anlatmaya çalıştık. Ona ve eserine layık olabilmek hepimizin en büyük gayesi oldu. O zaman da, şimdi de, gelecekte de her zaman ATATÜRK…"

İki film şeklinde yayınlanacak

Disney Plus, Washington Post'a yaptığı açıklamada bunun yerine dizinin iki film olarak yayınlanacağını, bunlardan birinin Türkiye'de Disney'e ait Fox kanalında yayınlanacağını, diğerinin ise sinemalarda gösterileceğini söyledi ve buna gerekçe olarak gözden geçirilmiş içerik dağıtım stratejisini gösterdi.