25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Giriş: 16.04.2022 19:56 | Son Güncelleme: 17.04.2022 23:19

Bodrum Loft, Vanity Fair'in seçtiği 13 otel arasında

Vanity Fair dergisinin İtalya baskısı, 17 Nisan’da başlayacak Paskalya tatili ve sonrasında gidilebilecek en iyi 13 oteli listedi. Oteller arasında Türkiye'den Bodrum Loft da yer alıyor
Bodrum Loft, Vanity Fair'in seçtiği 13 otel arasında - Resim: 1

Her sezon gidilecek ülkelerin ve otellerin listesini çıkaran dünyaca ünlü Vanity Fair dergisi, son edisyonunda, 17 Nisan'da başlayacak Paskalya'nın tadının çıkarılacağı 13 rüya oteli sıraladı. Derginin listesinde Bodrum Loft da yer aldı.

(Fotoğraf: Bodrum Loft)

Bodrum Loft, Vanity Fair'in seçtiği 13 otel arasında - Resim: 2

Bodrum Loft, Vanity Fair'de şöyle anlatılıyor:

İnsanların Bodrum'da yüzyıllardır sürdürdüğü açık hava yaşam tarzından ilham alan Bodrum Loft, 2021'de açıldı. Otel, tasarım ve sürdürülebilirlik odaklı modern köy yaşamı için mükemmel bir ortam olarak tasarlandı.

Sadelik ve lüksü dengeleyen, güneşin öptüğü bir Ege köyü atmosferine sahip tesiste, kendinizi evinizden uzakta hissetmenizi sağlayacak, tam donanımlı ve güzel tasarımlı 36 villa bulunuyor.

(Fotoğraf: Bodrum Loft) 

Bodrum Loft, Vanity Fair'in seçtiği 13 otel arasında - Resim: 3

Vanity Fair hakkında

ABD’de yayımlanan Vanity Fair, pop kültürü, moda ve güncel gelişmeleri harmanlayan popüler bir dergi. ABD dışında İtalya, Meksika, İspanya ve Büyük Britanya’da baskı çıkaran dergi, alanının en önde gelenlerinden.

Hikayesi 1913’te başlayan Vanity Fair, Büyük Buhran sırasında battı. 1983’de yeniden çıkarılmaya başlayan dergi, o yıllardan bu yana yayın hayatına devam ediyor.

Bruce Weber, David Foster Wallace ve Annie Leibovitz gibi önemli isimlerin katkıda bulunduğu Vanity Fair, lifestyle’a öncelik eden, sektörün kilometre taşlarından biri.

(Fotoğraf: Bodrum Loft)