02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 13.09.2023 11:04 | Son Güncelleme: 13.09.2023 13:46

Cem Yılmaz'ın yeni filmi geliyor: Do Not Disturb'a ilk bakış

Netflix, Cem Yılmaz imzalı merakla beklenen yeni filmi Do Not Disturb için fragmanı ve ilk görselleri paylaştı. Film, 29 Eylül’de yayınlanacak. Ayzek ile aksiyon dolu bir geceye hazırsanız, başlayalım mı?
Cem Yılmaz'ın yeni filmi geliyor: Do Not Disturb'a ilk bakış

Cem Yılmaz’ın yeni Netflix Türkiye yapımı izleyicilerle buluşmak için geri sayıma geçti. Merakla beklenen filmden ilk fragman ve görseller paylaşıldı. Ayzek karakterine odaklanan yeni macera 29 Eylül’de izleyicilerle buluşacak. 

Do Not Disturb konusu

Karakomik Filmler – 2 Arada’nın karakterlerinden Ayzek’in yeni macerası Do Not Disturb, Koronavirüs nedeniyle işinden olup karaya dönmek zorunda kalan arabalı vapur personeli Ayzek karakterinin hikâyesini takip ediyor.

Ayzek, kariyerinin yeni adımında sakin bir otelin gece vardiyasında işe başlıyor. Ancak oteldeki ilk gecesinde konukların peşine takılarak kendisini tuhaf bir maceranın ortasında buluyor. Hayalle gerçeğin iç içe geçtiği serüvende Ayzek, hayatını düzene koymak için attığı bu büyük adımda beklenmedik olaylara göğüs germek zorunda kalıyor. İzleyicilere Ayzek’in iç dünyasına daha yakından bir bakış atma fırsatı sunan yapımın senaryosu, yönetmenliği ve başrolü Cem Yılmaz imzasını taşıyor.

Filmde Cem Yılmaz’a Suhal rolüyle Ahsen Eroğlu, Bahtiyar rolüyle Celal Kadri Kınoğlu, Saniye rolüyle Özge Özberk, Davut rolüyle Bülent Şakrak, Peri rolüyle Nilperi Şahinkaya, Cengiz rolüyle Mustafa Kırantepe, Salih rolüyle Zafer Algöz, Çarli rolüyle Diren Polatoğlu, Dora rolüyle Seda Akman, Bahri rolüyle Can Yılmaz ve Hacer rolüyle Selen Şenay eşlik ediyor.

Do Not Disturb fragmanı: